Telia tv pätkii


Taas pätkii lähetykset ku chl.llää yrittää katsoa. Uskomatonta taas. Ja aina ku auto ajaa talon ohi äänet katoaa. Hienoa


 


Edit ReOlivia: Muokattu hieman otsikkoa


11 kommenttia


@Paletsu2000@  kirjoitti:

Taas pätkii lähetykset ku chl.llää yrittää katsoa. Uskomatonta taas. Ja aina ku auto ajaa talon ohi äänet katoaa. Hienoa




Ei ole siitä kiinni. Täälläkin telia tv jumissa. Koko telia tv ei toimi.. error viestiä pukkaa.. 

Nyt toimii tv jotenkin. Mutta tuo yhteyden pätkiminen on jo testattu usrita kertoja. Eli ainakun auto menee ohi niin yhreynopeus romahtaa. Testattu useita kertoja. Varsinkin kun liikenne on kovaa niin turha yrittää nettiä käyttää

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Tosiaan eilen illalla klo 20.20-20.50 välillä oli valtakunnalisesti häiriöitä Teliatv palvelun toiminnassa.


Tällöin osalla asiakkaista palvelu ei toiminut ollenkaan ja jos toimi niin kuvanlaadussa ei ollut kehumista.


 


Onko @Paletsu2000 teillä 4G-verkon kautta toimiva yhteys kotona käytössä?

4g yhteydet on tosiaan ja olen testimittaukset toimittanut vikapalveluun ja sanoivat että huono lähetysteho ja ei olla toitaiseksi parantamassa sitä. Tukiaseman ja talon välissä menee moottoritie ja aina kun läheiseltä tehtaalta vaihtuu työ vuoro niin huomaa yhteyksien pätkimisen. Eli aamu klo6, iltapäivä klo14 ja ilta 22. Joka kerralla yhteyksien hitaus näkyy suunnillee tunnin ajan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Kuulostaa kyllä tympeältä tilanteelta. Oletko saanut tietoa oisiko toisessa ilmansuunnassa tukiasemaa johon saisit yhteyden ulkoisella antennilla?

Taas hienosti boksi jumissa. Ei pääse kirjautuun ku yrittää peliä kattoa. Herjaa liika käyttäjistä. Ei auta vaikka ketään ei oo kirjautuneena. Ei auta boksin resetointi ja uudelleen käynnistys.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Kokeile ensi hätään ottaa boksista virtaa pois noin 30min ajaksi. Häiriöilmoituksiemme kautta voimme manuaalisesti nollata kirjaantumiset. Toimiiko tunnukset sinulla toisella laitteella kuitenkin nyt?


 


 

Puhelimella toimii ja välissä tietokoneella. Nyt kun taas yritin boksia resetoida niin mykäksi meni boksi. no ootellaan seuraavaksi 30 min ja kokeillaan sitten

Saitko toimimaan @Paletsu2000

Kyllä nyt toimii. Voiskohan nuihin esim. discoverin kirjastossa oleviin ohjelma tietoihin lisätä että mikä kausi/osa sarjasta on menossa. Samalla voisko tehdä sen että kirjastossa ei näy kuin yhden jakson tiedot yhden kerran. Nyt voi sama jakso olla kolme kertaa peräkkäin.

Laitoin palautteesi tuotekehitykseen. Tällä hetkellä jaksot menevät kirjastoon esityksen jälkeen, ja joskus on niin että sama jakso tulee pari kertaa uusintana ja siksi se näkyy kolme kertaa kirjastossa.

Vastaa