Toimiiko sonera viihde ruotsissa???

  • 16 March 2016
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

F1 kausi alkaa ja haluttais kattoa kisoja. Käyn ruotsissa paljon työhommissa ja haluaisin tietää ennen kun tilaan kanavapaketin että näkyykö f1 kisat ruotsin puolella sonera viihteessä???

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelussa on varmasti maarajoituksia. Tämä johtuu sisältösopimuksista.

Eiköhän koska teliasonera on ruotsalainen firma?.Eikö sulla ole sukulaisia/työkavereita ruotsissa jolle voit antaa ne tunnukset että kokeilee?.

 

/edit

mtv3 on kyllä ylihinnoitellut noi pakettinsa.Mikä hiton "tarjous" on 1kk ilmaiseksi ja 11kk määräaikainen 30€/kk hintaan?.Nopeiten saat asian selville että otat yhdeksi kuukaudeksi ton toistaiseksi voimassa olevan ja jos ei näy niin katkaiset sen?.Tietenkin juttu voi mennä niin että muut ohjelmat näkyvät mutta formuloiden kohdalla se sitten herjaa ettei voi näyttää eli selviää vasta kun formulat alkavat.Tosta paketista muuten loppuu mtv3 leffa vuoden lopussa jos oikein muistan.

Sonera Viihde mobiilin usein kysytyissä kysymyksissä oli tälläinen:


 


Millä nettiyhteyksillä palvelu toimii?


Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalvelut toimii kaikilla laajakaistayhteyksillä sekä mobiilidatayhteyksillä Suomen rajojen sisäpuolella.


 


Kuten  jo arvelikin.

Voi surkeuksien kurjuus. Niin vähän arvelinkin, että ei välttämättä viihteen formulat näy ruotsissa. Kiitoksia kuitenkin vastauksista.

Vastaa