peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiinVakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 252
1/5

Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiin

Onko kukaan tilannut itselleen toista kovalevyä Telia tv:n digiboksiin? Ja pystyykö niin edes tekemään? Itselläni on jo kovalevy ollut pitkään täynnä, ja aina joutuu poistamaan mieleisiä leffoja, jotta saisi uusia tallennettua. Siksi oon miettinyt, että vois tilata kaveriksi myös toisen kovalevyn. Vaihtais levyjä aina kun haluaa katsella aiempia tallenteita. Onkohan tämä mahdollista?

4 vastausta
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎08-06-2017
Kirjoituksia: 44
2/5

Vs: Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiin

Minä ostin torista tilavamman kovalevyn kauan sitten siihen kakkosella alkavaan Arrikseen. Hyvin alkoi toimimaan. 

0 tykkäystä
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 344
3/5

Vs: Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiin


@Baron  kirjoitti:

Minä ostin torista tilavamman kovalevyn kauan sitten siihen kakkosella alkavaan Arrikseen. Hyvin alkoi toimimaan. 


Vielä Arris 2853:n ja edeltävien mallien kanssa se olikin suht helppoa, samoin ko. boksin ottaminen käyttöön muiden samaa kreatv alustaa käyttävien operaattoreiden palvelun kanssa. 

Arris 4302/5305 onkin jo huomattavasti hankalampaa. Heittämällä tuo kovo ei toimi, eikä boksi lähde alustamaan kovoa joka ei jo valmiiksi sisällä oikeaa tiedostojärjestelmää tai oikeaa salattua osiota. En ole varma kummasta se on kiinni..

 

Tuolla https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Testissa-Telia-TV-ja-Elisa-Viihde/ba-p/155151 joku kertoi että kloonaamalla on saanut toimimaan, joten kokeilemaan vaan. Itsellä se on tuossa työlistalla kanssa kunhan sopivasti aikaa jossain kohtaa on Hymiö Onnellinen Samalla tavalla se toinenkin kovo toimii jos kloonaa Hymiö Onnellinen

 

Mutta myykö Telia suoraan toista kovoa, siihen voisi Telian edustaja ottaa kantaa. Hymiö Onnellinen

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 813
4/5

Vs: Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiin

Jos oikein olen ymmärtänyt, niin tuo vanhempi 2-sarjan boksi hyväksyi muitakin kovalevyjä kuin Telialta ostettuja. Sitä en kyllä tiedä, voiko olla useampi kovalevy tilattuna. Mutta nämä nykyiset Arrikset toimivat vain ja ainoastaan Telialta tilatuilla levyillä, kun siellä on turvatekijöitä levyn "juuressa". Tiedä sitten, saisiko noita viritettyä muihin levyihin, mut voi olla aika nihkeetä. Telialla voisi kyllä olla valikoimissa 1 ja 2Tt levyt, sillä ei nykyisin tuo levytila niin kallista enää ole (paitti jos tuossa nyt on jokin koira haudattuna) ja HD sekä tulevaisuudessa UHD-materiaali haukkaa huimasti levytilaa. 500Gt levy on nopeasti täynnä.

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎21-09-2018
Kirjoituksia: 62
5/5

Vs: Toinen kovalevy Telia tv:n digiboksiin

Kyllä se on ihan mahdollista, jos lisätallennustilalle on tarvetta Hymiö Onnellinen Onnistuu esimerkiksi asiakaspalvelun kautta.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg