Toisto keskeytyi. Yritä uudelleen


Toisto keskeytyi ilmoitus yhteydellä, joka tähän asti on pelannut ok. Mahtaisiko ongelma olla Silverlight versiossa, joka on windows 7 koneella 5.1.40416.0 Toimiva versio on 5.1.30514.0 eli xp kone pelaa tällä vanhemmalla silverlight ohjelmalla. Adobe flash player toimii kuten ennenkin.

 

 

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tässä kohtaa voisi olla helpoin lähteä purkamaan ongelmaa siten, että testailet jollain toisella nettiselaimella. Mitä selaimia olet kokeillut? Silverlightin voisi myös asentaa uudelleen, kun sekin voisi auttaa tässä asiassa. Sen kanssa saattaa toisinan olla vähän säätämistä.

Firefox toimi aivan samoin. Silverlight tuli asennettua ja poistettua useita kertoja. Win7 päivitysten jälkeen vanhakin toiminut versio lakkasi pelaamasta. Lumia 520 Silverlight kyllä pelasi, joten epäilin vian olevan Windows 7 versiossa. Asensin windows 8:n, mutta Sonera viihde pyysi taas asentamaan juuri samaa Silverlight versiota, joka ei 7:lla toiminut. Taidan pitäytyä xp:n Silverlight versiossa, joka edelleenkin toimii loistavasti eli en lähde kokeilemaan win8 versiota, ennen kuin ko. vika on korjattu. Ei voi olla vaikeata palauttaa Silverlight vanhempaan toimivaan versioon tai sitten korjata kyseinen vika.

Asensin Silverlight ohjelman Windows 8:lle Firefoxiin ja Exploreriin ja nythän se vika katosi. Taisi olla syy Windows 7 päivityksissä esim. KB2310138, jonka asennuksen jälkeen vika ilmeentyi?

Vastaa