USA-Suomi World Cup esiottelu

  • 13 September 2016
  • 14 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ohjelmaopas näyttää jotain aivan muuta kuin viasatin sivuilla heidän ohjelmaopas. Eli viasatin sivujen mukaan pitäisi alkaa lähetys klo 2.00. Viihteen opas näyttää jotain muuta. Koska nämä virheet saisi pois?

14 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@naur1s kirjoitti:
Ohjelmaopas näyttää jotain aivan muuta kuin viasatin sivuilla heidän ohjelmaopas. Eli viasatin sivujen mukaan pitäisi alkaa lähetys klo 2.00. Viihteen opas näyttää jotain muuta. Koska nämä virheet saisi pois?

Mitä se ohjelmaopas näytti tuohon aikaan? Välitin tästä nyt viestiä eteenpäin meidän tekniikan puolelle, jotta voivat tutkia asiaa tarkemmin.

1.00-4.00 oli jonkin olisko ollut esiottelun uusinta. Todellisuudessa 1.30 alko suora studio ja 2.00 peli. Ja kanavana jääkiekko hd. On jo monta vuotta ollut näitä ongelmia. Nyt jos vaan muistaa ja ehtii niin tarkistan ohjelmatiedot muualta.
Viasat sport premium näyttää juuri nyt "Uefa champions league: ottelu ilmoitetaan..." 21.00-01.00

Ja sieltä tulee livenä juventus-sevilla. Ja lisäksi eihän noita ottelupareja näe kokonaisuudessaan kun tuon hienon päivityksen jälkeen fontti on noin iso...
Olenko mä joksikin betatestaajaksi lupautunut?

Kiitos vielä ilmoituksesta . Tämä Viasatin ohjelmatietojen tilanne on nyt tosiaan selvityksessä ja tarkat esimerkit helpottavat aina huomattavasti viankorjausta. Toivotaan, että ohjelmatiedot saadaan kuntoon mahdollisimman pikaisesti.

kyllä ollaan kaikki ja maksetaan myös siitä!
Sama ripuli jatkuu. Nyt la-su yönä pitäisi viasatin ohjelmatietojen mukaan tulla jääkiekko hd kanavalta 3.00 kanada-tsekki. Ei vaan viihteen ohjelmaoppaan mielestä.
Nyy su klo 12 katson viasat jääkiekko hd:ta. Ohjelmaopas kertoo: ohjelmaa ei ole tällä hetkellä käynnissä. Niin vain kolmas erä eilisestä jokerit-avangard pelistä on käynnissä uusintana.
Ensi yön suomen world cup pelin sijasta ohjelmaopas näyttää ett tulisi viime yön tsekki-kanada. Ja se on seuraava ohjelma mikä tältä kanavalta ohjelmaoppaan mukaan pitäisi tulla. Siis ennen ensi yötä klo 03.00 ei pitäisi ohjelmaoppaan mukaan ohjelmaa tulla.

Vika on edelleen selvityksessä ja nämä täysin puuttuvat ohjelmatiedot ovat myös tiedossa. Tällä hetkellä ei ikävä kyllä ole antaa väliaikatietoja korjauksen etenemisestä tai aikataulusta.

Äsken juuri Jokeri-pelissä ruutu oli kokonaan mustana ilman ääniä minuutin verran. Ei näkynyt edes viasatin logoa yläkulmassa. Ohjelmaopas on paremmin ajan tasalla.

Ei ainakaan vieä olla saatu muita ilmoituksia räpsyistä. Viittaa kuitenkin siihen, että koko signaali on ollut poikki. Ongelma on voinut olla joko laitteista tai verkosta johtuva.

Jatketaan samaan ketjuun kun ongelma sama. Katsoin sattumalta juuri minnesota-winnipeg pelin ekan erän. Siis nyt juuri on jo eka erätauko. Viihteen ohjelmaoppaan mukaan (jonka olin laittanut tallennukseen) peli alkaa vasta 5 minuutin päästä. Eli vain ensimmäinen erä olisi jäänyt näkemättä. Koska ihmeessä nämä ongelma saadaan korjattua?

Laitanpa vaihteeksi vikailmoitusta eteenpäin....

Joo kannattaa tehdä vikailmoitus niin pääsevät laittamaan ohjelmatiedot ajantasalle.

Vastaa