peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Uuden hybridi laajakaistan käyttöönotto, käyttäjätunnus?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-02-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Uuden hybridi laajakaistan käyttöönotto, käyttäjätunnus?

Terve! Osaisiko kukaan neuvoa mikä on käyttäjätunnus uutta reititintä ja digiboksia asennettaessa? Ohjeessa sanotaan että se löytyy reitittimen takaa tarrasta. Ok on siellä wi-fi name , mutta siinä on sekä kirjaimia että numeroita. Telkkarin kaukosäätimellä se pitäisi syöttää eikä siinä ole vaihtoehtoina kuin numeroita . En pääse eteenpäin. Kiitollinen olisin avusta.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
2/2

Vs: Uuden hybridi laajakaistan käyttöönotto, käyttäjätunnus?

Helou! Oletko kirjautumassa Telia TV palveluun digiboksille? Siihen tulee tunnukset erikseen sähköpostilla, jotka ovat pelkästään numeroita.

 

Wifiin löytyy salasana reittimen tarrasta (esim. puhelimella wifiin liityttäessä annettava).


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä