peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59895 Jäsentä
165438 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Uusia kanavia Mix-paketteihin?Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎14-04-2015
Kirjoituksia: 37
31/34

Vs: Uusia kanavia Mix-paketteihin?

Hei,

Taas poistuu yksi kanava Mix M -valikoimasta kesäkuun lopulla. Kun valitsin Mix M -paketin vuoden 2013 lopulla, valikoimasta on sen jälkeen poistunut useita kanavia. Hyvä puoli on, että hinta on pysynyt kaikki nämä vuodet samana, eikä ole noussut. Uusia kanavia toivoisin kuitenkin poistuneiden tilalle.

Toinen ongelma on kanavien mainonta, johon suomalaiset eivät ole tottuneet maksukanavilla.

Discovery -kanavilla tulee jatkuvasti kaikennäköisiä casino mainoksia. Ennen ilman mainoksia toimineella Viasat History -kanavalla alkoi eilen tulla noin 15 minuutin välein mainoksia tulevista ohjelmista, joista suurin osa on uusintoja. Yritin etsiä Viasatin yhteystietoja, mutten löytänyt. Telia voisi yrityksenä yrittää vaikuttaa välittämienne kavavien toimintaan. Minä en pidä mainoksista, osaan muutenkin ostaa haluamiani tuotteita. Jos maksan kavavista, ei kiitos mainoksille.

t. Hannu

0 tykkäystä
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 816
32/34

Vs: Uusia kanavia Mix-paketteihin?

@HRTM58 : Mix-paketin valikoima on tosiaan kaventunut hieman viime aikoina. Nämä johtuu lähinnä sopimuksiin liittyvistä syistä ja joitain kanavia on lopetettu kokonaan kanavayhtiön toimesta. Tiedostamme tämän tilanteen, mutta en uskalla luvata, että uusia kanavia saadaan lopetettujen tilalle ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Käymme toki neuvotteluja jatkuvasti, joten toivon mukaan tilanne parantuu jossain vaiheessa.

Kiitos myös palautteesta mainontaan liittyen. Välitän sen eteenpäin, vaikkakaan meillä ei ole päätösvaltaa asian suhteen.

0 tykkäystä
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-08-2015
Kirjoituksia: 502
33/34

Vs: Uusia kanavia Mix-paketteihin?

Eipä tuolla taida olla dokkari kanavia tarjolla enää samassa mitassa kuin aikaisemmin?.Joku mtv3 max voisi olla hyvä saada valikoimiin ja ehkä jotain c moren series kanavia.Käsittääkseni osa noista M paketin valittavista kanavista näkyy ilmaiseksi lautasella?.Se että alkaa tulemaan mainoksia kanavalla voi tarkoittaa sitä että ne muuttaa kanavan mainosrahoitteiseksi tyyliin natgeo.Mitä taas tulee paketin hintaan niin telian olisi pitänyt laskea sitä hintaa jo kauan aikaa sitten kun kanavia on lähtenyt.

 

/edit

Kun mainostatte noita kanavapaketteja täällä niin eikö olisi ihan fiksua pistää lista mitä kanavia se paketti sisältää?.

0 tykkäystä
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 814
34/34

Vs: Uusia kanavia Mix-paketteihin?

Mix pakettien sisällöt on lueteltu aiheittain täällä. Eli tuolta voit valita ensin Mix S tai Mix M -paketin ja sen jälkeen katsoa mitä kaikkea noihin paketteihin on mahdollista valita. Suosittelen tutustumaan! 

0 tykkäystä