Uusia ominaisuuksia Telia TV:een


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10328 kommenttia

 


 


 


 


Telia TV uudistuu koko ajan. Julkaisemme tässä keskustelussa tietoa uudistuksista, pienemmistä sekä isommista. Voit kysyä uudistuksista ja kommentoida niitä, toivoa ominaisuuksia ja niin edelleen.


 



  • Telia TV ja boxi

  • Telia TV -sovellus

  • Kaapeli-TV


418 kommenttia

Kunniamerkki +14

MiaSL kirjoitti
Tuosta vikapalvelusta, noita Viihteen vikailmoituksia otetaan vastaan tuonne klo 22 asti, eli siellä tuo tieto on ihan paikkansa pitävä :smileyhappy:

Juu, mutta vikapalvelu ei ole varsinaisesti auki siihen asti kuten se ilmoitus antaa ymmärtää. Käsittääkseni vikapalvelu hoitaa myös muut teknisen puolen asiat. Ainakin sen voisi muuttaa muotoon, että viihde palvelun vikailmoituksia otetaan vastaan klo 22, muut asiat siihen ja siihen asti :)

Tää soneraviihde aivan karmeeta kuraa. motorola 1903 boxi oli varmaan 10 vuotta sitten kova sana,mut nytten 2016, jos vertaa ELISA VIIHTEESEEN, ei voi puhuu samassa lauseessa. mikä *******n kikka oli myydä tallennusmahdollisuus, joka muutettiin 2 kk tilaamisen jälkeen maksulliseksi!!! ja ohjelmat tallentuu 90 vuorokautta.vertaa elisalla ilaminen palvelu eikä tallennuksessa aikarajaa.myös tän "huippulaitteiston",(mikä kusetettiin mulle puhelimessa ilmaisena) unohtu tältä imurikauppiaalta mainita että tulee 40 euroo postituskuluja! kiitti siitäkin!!myös tais unohtuu kertooettä oon naimisissa tän laatikkohelvetin kanssa 2 vuotta.tähän sonera spedeviihteeseen ei saa netflixiä, ei yle arena ei ruutua!!! ootteko paljo tsiigaillu "ohjelmakirjastosta" tallenteita??? no en mäkään,kun ei oikeen saa selvää mitä ne ohjelmat on, jos info on tyyliin: elokuva. mies vail.... eikä muuta tietoa. hei peukut tostakin !!! vikakoodia ja tilttailua pukkaa joka ilta. sonera "chatissä" tunnin jonotuksen jälkeen ohjeet on buutata tai soittaa maksulliseen tekniseen tukeen. way to go! tää on getoin viihdepaketti yritys.vähä tsemii...ai niin.voin kuulemma irtisanoo diilin vaikka heti,kunhan maksan loppuajan maksut.thanks!!!

:smileylol:

 

Syötä tähän 12 tai useampia merkkejä.

voisko tallenteisiin saada kansioita, johon voisi lajitella tallenteet. Verkkotallennus sivua voisi parantaa. varsinkin kanavien selaaminen edestakaisin ja päivän vaihto tehty hankalaksi. 

Kiitos ehdotuksesta! Laitetaan tiedoksi eteenpäin. :) 

Tässä kun on nyt 1,5 kk käyttänyt Sonera-viihdettä, entisenä Elisa-viihteen tilaajana... Miksi Soneralla eletään monessa asiassa "kivikautta"? Esim ohjelmien nauhoitus (digiboxi) Miksi ei voi suoraan ohjelmaa nauhoittaessaan saada ohjelmalle "jatkuvaa" nauhoitusta, eli nauhoittaa ohjelmaa niin kauan kuin ohjelma tulee, päivästä ja kellonajasta riippumatta? Elisalla ko. toiminto oli arkipäivää. Samoin kuin ohjelmaoppaan kautta, kesken ohjelman laitettu nauhoitus, nauhoittaa alusta lähtien, ei siltä kohtaa mistä nauhoitus aloitettiin (itse en ainakaan saa alusta nauhoitusta), samoin kuin se että nauhoitettavaa ohjelmaa, kesken nauhoituksen, voisi alkaa katsomaan alusta.

art de will, olet asian ytimessä. elisa viihde on 2016 eli tätä päivää, tää sonera viihde tosiaan aivan gaggaa.. en *******issä suosittele kellekkään. kukakohan insinjööri soneralla "ideoi" nää mullistavat uudistukset ???hah!!

meikä vaihtaa heti elisaan kun saan tän basadiilin irtisanottuu.

 

Tässä kesän jälkeen (ja sen aikanakin) törmäsin itsekin tähän Sonera Viihteen huonouteen. Vaihdoin ELisalta (joka oli erittäin toimiva ja melkein tätä päivää, se Apple TV sovellus heiltäkin puuttuu ja se boksi on todella surkea esitys) Soneralle uusin ja suurin toivein. Vaihtamisen syy oli 4G-yhteys joka alueellani tökki Elisalla, mutta Soneralla kuuluu todella hyvin. Samalla otin Sonera Viihteen ja muutaman kanavapaketin. Nyt on kanavapaketit peruttu (kun kukaan meillä ei niitä katso kun on hankala käyttää) ja nyt on oma toivokin mennyt kun olen yrittänyt Viihteen iOS-appia käyttää. Jatkuvia virheilmoituksia, ohjelmalistaus on ihan hanurista ja tallennusmahdollisuudet ovat jotain 70-lukua VHS-kasetille. Ja sitä Apple TV-sovellusta ei vieläkään näy. Täytyypä ottaa asiakseen ja siirtyä takaisin Elisalle (tosin heidän kahden vuoden kiinteä soppari vähän häiritsee).

aika hiljasta on noi "asiantuntijat" tällasiin kirjotuksiin,mut kylhä nekin tajuu et shaisse mikä shaisse koko viihdebaketti

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

,  ja  Kiitokset kaikille kommenteista ja palautteista. Nämä on viety eteenpäin Viihteen kehitykseen. Palvelusta vastaavat eivät välttämättä itse ehdi aina tänne kommentoimaan mutta ovat kyllä tietoisia mistä keskustelua käydään!

Muutaman kuukauden käytön jälkeen, pakko kirota ääneen.

 

Uusittu Sonera viihteen boksin ohjelmisto on ihan hirvittävän epäonnistunut kehitysversio. Uuden version myötä mukana tuli ongelmia joita ei aiemmassa versiossa ollut. Nyt esimerkiksi ohjelman katsomisen jälkeen ohjelmisto palauttaa suoraan lähtöruutuun, eikä kirjastossa valitun ohjelmakategorian sisälle. Aina uutta jaksoa aloittaessa täytyy kaivaa kyseinen ohjelmaryhmä uudelleen helwetillisen kahlaamisen kanssa. 

 

Toisekseen ohjelmakuvakkeiden ilmaantuminen kirjastoissa normaalin sivuhakemiston tilalle on todella huono parannus. Ennen ohjelmia oli helppo tarkistella aakkosjärjestyksessä pienellä katselualueella kun taas uudella systeemillä isossa telkkarissa isot kuvaakkeet aiheuttavat suuritöistä scrollaamista ja pää pyörii kuin tennismatsissa.

 

Minä haluan vanhan boksin ohjelmistomallin takaisin. Nykyisen kanssa menee berkele hermot :(

Sonera "Viihde" on ollut vuosia sama purkka-liima viritys.

 

Uudistukset ovat olleet pieniä, ja vain alueille jotka ovat n. 30-40 euron kuukausimaksun päälle.

 

Ainoa poikkeus on "selainkäyttöliittymään" tullut toistuva tallennus, jolla tosin ei ole mitään tekemistä Sonera "Viihde" -digiboksin ja sen käyttöliittymän kanssa.

 

Kuusi (6) vuotta palautteeseen on vastattu "viedään eteenpäin".. Mitä on saatu? Haku erillismaksullisiin sisältöihin.

 

Sonera "Viihteen" perustoiminto (ainoa toiminto) on: TV-kanavien pilvitallennus.

 

Ei ole perusteltua i) tallentaa huonosti, ii) hallinnoida tallenuksia huonosti eikä iii) striimata tallenteita huonosti.

 

Vuodesta toiseen kuitenkin se ydin mikä Sonera "Viihde" palveluun kuuluu on täysin kehityksen ulkopuolella mutta että toimii huonosti ja perustellen kirjoittaen: Viallisesti. Sonera "Viihde" ei vastaa markkinoitua tuotetta, eikä palvelukuvauksessa saati sopimuksessa kerrottua tuotetta.

 

Sonera "Viihde" asiakkaat lienevät paikallaan saamaan hyvitystä, sekä tarvittaessa katkaisemaan sopimuksen.

Soitin asiakaspalveluun kun sain kirjeen jossa talonyhtiö irtisanoo soneran kautta tulevan nettiliittymän. Kirjeessä erityisesti kehoitettiin ottamaan yhteyttä soneraan ja irtisanomaan nettiyhteys soppari tiettyyn pv. määrään mennessä. Kelasin et nyt napsahti, voin irtisanoa tän määräaikasen "viihdepakett"i/nettiyhteyden.

 

No kun asian esitin asiakaspalveluun, toisessa päässä nasaaliääninen pissiksen kuulonen asiakasneuvoja ilmotti, että mun tapauksessa on kuituliittymä ja sitä ei tää kyseinen irtisanomiskehoitus koske. no mä siihen et ku tuli just teidän lafkalta mun nimellä ja osoitteella oleva kirje jossa nimenomaan kehoitetaan ottaa yhteyttä ja irtisanomaan soppari??? No ei kuulemma "tarvitse"  irtisanoa. vastasin siihen et haluan silti irtisanoo, mut ei kuulemma pyddy, ku on määräaikanen. alko keittää...no tää neiti sit ehdotti et hän lähettää uuden digiboxin veloituksetta mulle , noi niinku hyvänä eleenä. mä tuumasin et voin mä sen 4 kuukaudeks ottaa, ku sen verran diiliä jaljellä- siihen vastaus oli:  - Ai, no emmä sit sitä lähetä, jos sä meinaat irtisanoo enivei....

 

--et näin.

Kunniamerkki

Muutamia ideoita, jotka varmaan on jo jossakin aiemmassa viestissä tulleet esiin. Parantaisivat ainakin omasta mielestä käytettävyyttä huomattavasti.

 

- Jatkuva tallennus mahdollisuus myös digiboksille. Todella ärsyttävää, kun pitää aina mennä tietokoneella laittamaan nämä.

- Tallenteille voisi olla kansiot

- Tallenteita voisi poistaa monta kerrallaan. Nyt ärsyttää, jos on joku sarja jatkuvalla tallennuksella niin joutuu yksitellen poistamaan katsotut.

- Lisäksi kun aloittaa tallennuksen digiboksilla, voisi ohjelma tallentua alusta asti (niinkun se netistä laitettuna tekee)

 

 

Nuo alsim:in mainitset uudistukset olisivat kyllä suositeltavia, varsinkin tuo alusta alkava tallennus :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@alsim kirjoitti:

Muutamia ideoita, jotka varmaan on jo jossakin aiemmassa viestissä tulleet esiin. Parantaisivat ainakin omasta mielestä käytettävyyttä huomattavasti.


 


- Jatkuva tallennus mahdollisuus myös digiboksille. Todella ärsyttävää, kun pitää aina mennä tietokoneella laittamaan nämä.


- Tallenteille voisi olla kansiot


- Tallenteita voisi poistaa monta kerrallaan. Nyt ärsyttää, jos on joku sarja jatkuvalla tallennuksella niin joutuu yksitellen poistamaan katsotut.


- Lisäksi kun aloittaa tallennuksen digiboksilla, voisi ohjelma tallentua alusta asti (niinkun se netistä laitettuna tekee)


 


 




Kiitokset @alsim ideoista. Ohjasin ne eteenpäin Viihteen kehitykseen!

@RUOTO13 Palaute tuosta puhelusta on välitetty myös eteenpäin. Kiitti sulle että ilmoitit :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Vähän myöhässä mutta kuitenkin, päivitin otsikon ajan tasalle :)

Telia tv ja mobiilin yhdistäminen, jotta tallenteiden katsominen mahdollista muuallakin kuin kotona. Telia tv kaipaisi uudet etätallennus androidille ja iphonelle. Ohjelmaopas nettisivut vanhan aikaiset, pitäisi päivttää ja poistaa vanhoja kanavia (ei pysty tallentaa ja osa kanavista poistunut esim: mtv max, mtv fakta...)

 

Viime perjantaina saatiin jälleen uusia ominaisuuksia Telia TV:seen! :) 

Toimme kirjastoihin mukaan suositukset, joiden avulla löydät enemmän sulle sopivaa katsottavaa! :) 



Sinulle suositellut -osio perustuu omaan katseluhistoriaan, eli voit tämän avulla löytää ohjelmia jotka saattavat kiinnostaa sua sen perusteella mitä olet katsonut. 
Suosituimmat perustuu kaikkien käyttäjien katseluun, eli periaatteessa näet mitä muut katsovat eniten just nyt. :) 
Näissä suosituksissa näet vain sellaisia ohjelmia, joihin sulla on paketit. Esimerkiksi jos sulla on HBO ja C More, suositukset löytyvät näistä kanavapaketeista. 

Telia TV -sovelluksen etusivua uudistettiin samalla myös. 
Pääsivulta löytyy nyt kirjastojen suosikit sekä Katso TV:tä, joka näyttää kanavat siinä järjestyksessä mitä oot viimeksi katsonut. 
Lisäksi sovelluksessa kirjastojen ohjelmia voi nyt selata kansikuvien perusteella, aikasemmin oli pelkät nimet. :)


 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Milloin Telia tv:n kautta C Moren tilanneet pääsevät käyttämään myös C Moren suoratoistopalvelua kuten Elisa Viihteen asiakkaat? Ja milloin digiboksille tulevat Spotify ja Yle Areena-sovellukset? Ja aiotaanko tallennuksien ominaisuuksia koskaan parantaa? Eli lisätä tallenteiden säilymisaikaa ja mahdollistaa tallenteiden lajittelun omiin kansioihin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@jarkko35 kirjoitti:

Milloin Telia tv:n kautta C Moren tilanneet pääsevät käyttämään myös C Moren suoratoistopalvelua kuten Elisa Viihteen asiakkaat? Ja milloin digiboksille tulevat Spotify ja Yle Areena-sovellukset? Ja aiotaanko tallennuksien ominaisuuksia koskaan parantaa? Eli lisätä tallenteiden säilymisaikaa ja mahdollistaa tallenteiden lajittelun omiin kansioihin?




Näistä onkin keskusteltu muutama viikko sitten täällä ja taisit sinäkin @jarkko35 olla mukana keskusteluissa. Eli Spotify on tulossa ja muiden osalta keskustelut ovat edelleen käynnissä. Jos sinulla on jotain sellaisia kehitysehdotuksia joita ei aiemmin ole mainittu, kannattaa käydä lisäämässä ne tuohon aiemmin linkkaamaani ketjuun.

Onko Discoveryn kanavat tulossa HD-tasoisina jossain vaiheessa?

Varmaan kaikki kanavat on tulossa HD-tasoisina jossain vaiheessa. Discoveryn pääkanava on jo HDna, myös Discovery Showcase Europe on HDna. Lopuista ei ole tarkempaa tietoa itsellä milloin mahdollisesti on tulossa.

Kake is back!

Vanha tuttu Telia TV kake-sovellus on jälleen saatavilla, tässä vaiheessa tosin vain Android-laitteelle.

 

 

Käykäähän lataamassa Google Play kaupasta ja antakaa palautetta :)

 

 

Uusia ominaisuuksia mm.

- Uuden 4302 digiboksin kaukosäädinpohja (*Virtanäppäin ei toimi)

- Puheentunnistus

- Hakutoiminto

 

Palvelu vaatii toimiakseen laitteen kytkemisen palvelureitittimen Wifi-verkkoon

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Lasten oma osio


 


Telia Tv -sovellukseen on uutena ominaisuutena lisätty 7.2. "Lapset" -valikko, johon on koostettu tilaamistasi kanavapaketeista lapsille sopivaa materiaalia. Osio löytyy samasta listauksesta kuin esim. Kirjastot ja Vuokraamo.


 


Valikon kautta lasten sisältö on helppo ja vaivaton löytää, eikä niitä tarvitse hakea hakutoiminteella tai eri kirjastoista. Helppo ja mukava käyttää kun kaikki on saatavilla saman osion alta :smileyhappy:


 


Vastaa