Vähemmän satuja?

  • 18 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kunniamerkki +2
  • Savumerkittäjä
  • 7 kommenttia

9kk kulunut surullisenkuuluisasta Sonera Viihteen "uudistuksesta". Koskakohan nuo jo käyttöönotossa havaitut katastrofaaliset virheet korjataan? Mitään näkyvää ei ole koko aikana tapahtunut. Joka ikinen päivä joutuu tarkistamaan ajastukset. Kymmeniä itselleni tärkeitä ohjelmia jäänyt näkemättä ala-arvoisen sovelluksenne vuoksi. Korjausta ja korvauksia turha odottaa?


6 kommenttia

Moikka Sarme!

Ollaan saatu ongelmasta paljon ilmoituksia ja töitä tehdään edelleen korjauksen kanssa. Mutkia on vielä matkassa eikä tarkempaa tietoa ole saatavilla milloin ongelmat saadaan poistettua kokonaan.

Sonera Viihteen on muutenkin uudistuttava, jos ja kun tulevaisuudessa HTML5 tukee DRM-varmenteita automaattisesti niin Sonera Viihteen on aika siirtyä HTML5 tukeen pois haitallisen ja kuolemassa olevan Silverlight pluginin ympäriltä, samaa uudistusta kyllä odotan myös MTV Katsomolta.

No en odota vielä vaikka hyvä juttu olisi että HTML5 siirrytään MTV:n ja Soneran puolesta... Olen ihmetellyt enemmänkin Netflixiä, kun myös käyttää Silverlightiä.

 

 

Saapa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan tällä rintamalla. Googlehan on ilmoittanut että Chrome selain ei tue enää Silverlight plugaria vuodenvaihteen jälkeen.

Kyllä se tukee aina Syyskuuhun saakka, Google julkaisee luultavimmin Tammikuussa 2015 päivityksen minkä avulla voi kiertää pluginien eston aina Syyskuuhun saakka.

Toi oli kyllä päässy multa ohi, mutta näinpä näyttäis olevan uutisoinnit.

Vastaa