Viaplay Sport Xtra

  • 4 February 2015
  • 8 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Soneran ohjelmatietojen mukaan 4.2 klo 21.40 Fa-Cup Bolton-Liverpool. Ei näy, jotain vanhaa Real Madrid-Secilla peliä pukkaa. EVVK. Selvää kusetusta. Mietitäänpä, että tehdäänkö uutta sopimusta maaliskuussa.


8 kommenttia

Tsekkasin kanavan opasta:

 

http://www.viasat.fi/tv-opas

 

Ja ohjelmatiedot näyttää tältä:

 

 

Eli kanavalta on alkanut klo. 21:40 ohjelma La Liga: Real Madrid - Sevilla.

 

Samaa näyttää myös Telkku:

 

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv+ja+viihde/tv-opas?channelNo=0&showall=0&channelPackage=143a01e806c68a05a311131b2860d494f8d3d506&date=0&showall=

 

Sonera Viihteen poksin ohjelmatiedoissa näkyi samaa...

Real Madrid-Sevilla olikin suora lähetys, ei silti kiinnosta pätkääkään.

Suosittelen tekemään Soneran asiakaspalveluun ilmoituksen asiasta. Ohjelmatiedot kannattaa aina tarkistaa Viasat:in omilta sivuilta.

Täytyypä tehdä näin.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Selailitko @Kestokuluttaja niitä muita Viasat Xtra kanavia läpi? Nyt en toki pääse varmistamaan, että näyttikö jokin Xtra kanavista tuota peliä. Olen huomannut, että joskus ohjelmatiedot ei näy oikein Xtra kanavien osalta, jolloin kanavalta voi tulla ohjelmaa vaikka ohjelmatieto ei näin näyttäisikään.

Selailin, ei näkynyt muilla kanavilla.

Jos nyt henkilökunta ees jaksaisi tutustua oman firman tarjontaan ja mitä mikäkin kanava lähettää. 161-166 ja 168 kanavat ovat nhl extra kanavia ja lähettävät nhl otteluita. 167 kanava on viasat sport xtra joka lähettää mm. Serie a, la liiga yms muutakin urheilu kuin nhl jääkiekkoa.

Tietääkseni Viasat Sport Xtra kanavalta tulee ainoastaan Serie-A, La Liga ja NHL-otteluita. Kun taas Viasat Sport kanavalta tulee NHL-jääkiekon lisäksi mm. Golfia, ja Euroliigaa.

Vastaa