peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52014 Jäsentä
150113 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?Vakiokalustoa*
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 237
1/17

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Hei!

 

Ruotsin puolella Telia tv:n asiakkaat, joilla on tilattuna Viasatin tv-kanavapaketti, saavat käyttöönsä myös Viaplayn. Miksi tämä ei ole suomalaisten asiakkaiden saatavilla? Eli jos on tilattuna Viasat Film-kanavapaketti, niin saa oikeudet Viaplayn elokuviin ja sarjoihin. Muutenkin tämä Viasat Film-kanavapaketti maksaa 20 euroa kuussa, ja Viaplay vain 10 euroa kuussa. Viaplayssä on kuitenkin tarjolla paljon enemmän elokuvia ja sarjoja (sarjoja ei ole tarjolla lainkaan Viasatin ohjelmakirjastossa). Miksi Viasatin Telian kautta tilanneet eivät saa käyttöoikeutta Viaplayhin?

16 vastausta
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Kysehän on varmasti puhtaasti sopimusasioista, kuten kaikissa muissakin kanavapaketteihin liittyvissä jutuissa onkin. Tarkempaa tietoa mulla ei viaplayhyn liittyen ole, joten lähetän tämän osalta kysymystä eteenpäin, palaan vastauksien kera. Hymiö Onnellinen

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 318
3/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Tässäpä olisi nyt hyvä paikka suomen Telialle saada tuohon sopimus aikaiseksi. Elisa kun juuri sai cmoren kanssa vastaavan sopimuksen.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Vakiokalustoa*
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 237
4/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Ja tosiaan, Elisa Viihteen asiakkailla jotka ovat tilanneet C Moren viihteeseen, on käytössään myös C Moren suoratoistopaketti. Miksi Telia tv:ssä ei ole samaa etua C Moren tilaajille? Ja kun kerran Ruotsissa Telia tv:n kautta Viasatin tilanneet saavat mukaan myös Viaplayn, niin luulisi sama koskevan myös suomalaisia asiakkaita. Telia, nyt parantamaan palvelua!

0 tykkäystä
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
5/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Cmoresta onkin täällä Yhteisössä keskusteltu mm. täällä. Hymiö Onnellinen 
Kyseessä myös siis sopimusasia.


Kaikki asiat eivät aivan yksi yhteen mene meillä Ruotsin kanssa, joten ihan noin suoraviivaista ei hommat ole. Hymiö Onnellinen 
Moni asia on kuitenkin neuvottelujen alla ja parhaamme teemme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset palvelut.

Roomaakaan ei kuitenkaan ihan päivässä rakennettu, mutta asioiden eteen teemme parhaamme. 
Voidaan kuitenkin ihan luvata, että Telia TV:tä, ja kanavapakettiasioita kehitetään ja mietitään ihan jatkuvasti. Hymiö Onnellinen 

 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-10-2018
Kirjoituksia: 4
6/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Onko tähän asiaan tullut uutta tietoa?

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 641
7/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

@Makelel3: C Moren ohjelmakirjasto on tulossa myös meille ensi viikolla 15.11. Hymiö Onnellinen Viaplayn suhteen tilanne on edelleen ennallaan.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎30-11-2018
Kirjoituksia: 1
8/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. Tätä on näköjään vatvottu monta vuotta, eikä "neuvottelut" ole edenneet. Nyt kun kaikkia NHL-otteluita ei edes näytetä, koska XTRA 6-8 kanavatkin ovat kadonneet, niin omalta osaltani tämä kausi jää viimeiseksi Telian puolella, eli ostan pelkästään tuon Viaplay-paketin ja säästän siinä vielä rahaakin.

Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 681
9/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

@Sonemies  kirjoitti:

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. 


Valitettavasti sopimusasioita tai neuvottelussa käytyjä keskusteluja ei voi avata meille ns. asiakkaille @Sonemies, mutta näistä asioista kyllä virallisesti tiedotetaan jos esimerkiksi Viaplay tulee osaksi Telia TV -palvelua eikä sitä voisi olla huomaamatta Hymiö Onnellinen

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎19-09-2017
Kirjoituksia: 8
10/17

Vs: Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

 Myös DNA tarjoaa nykyää Viaplayn Viasatin tilaajille. Kivikautinen Telia jankkaa vain sopimus asioista vaikka Viasatin puolelta on moneen kertaan todettu, että asia on vain Teliasta kiinni ja he eivät halua antaa tilaajilleen Viaplaytä.