peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viasat gold kanavapaikat 181 ja 182 kuuluu mutta ei näyHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎30-07-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Viasat gold kanavapaikat 181 ja 182 kuuluu mutta ei näy

Onko muilla Kaapeli-TV puolella ongelmana Viasat Goldin kanavapaikkojen 181 Viasat Fotboll HD ja 182 Viasat Sport Premium HD näkymättömyys? Ääni kuuluu mutta kuvasignalia ei ole. Minulla Samsung Smart TV ja kaapelin kautta Viasat tulee. Muut Viasat kanavat ok, mutta noi kaksi kummajaista.

Tänään pienen hetken joku jalkapallo peli tuli kuvanakin kanavapaikalla 181 eli Fotboll HD. Mutta sitten taas kuvasignaali katos ja ääni vain jäi. Tuntuu etta turhasta tässä makselen n.40 euroo/kk kun ei näin kesällä jääkiekkookaan tuu kuin vanhoja uusintoja. Taitaa kyllä jalkapallotkin olla uusintaa, mutta eipä katsella. Tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleen haku eivät auttaneet asiaa.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 306
2/2

Vs: Viasat gold kanavapaikat 181 ja 182 kuuluu mutta ei näy

@mesaka Viasatilla ei ole oikeuksia näyttää International Champions Cupin otteluita Suomessa, siksi lähetykset eivät näy. Ohjelmatiedot näyttävät tuossa muuten väärin, mutta kanavat eivät näy vaikka ohjelmatiedoissa olisi jotain muuta merkittynä.

0 tykkäystä