peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Vuokraamon kuvanlaatu?Highlighted
Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎22-08-2015
Kirjoituksia: 222
1/4

Vuokraamon kuvanlaatu?

Mikähän mahtaa olla Telia TV:n vuokraamossa olevien elokuvien kuvanlaatu? Käytin Liiga-tilauksen yhteydessä saamani ilmaisen yhden leffan vuokrausedun ja voi pojat, onko todella näin huonoa laatua tarjolla?

Vuokrasin siis Solo: A Star Wars Storyn ja arvioisin, että laatu on maksimissaan 480p. Onko tämä siis oikeasti kaikissa leffoissa Telia TV:n tarjoama laatu? Kuva on jotenkin ylipehmeä ja ei todellakaan mitään HD-laatua. Varmaan, jos sitä katsoisi kännykän tuumanäytöltä niin olisi ihan ok mutta jo 27" iMacin näytöllä pakkauksen ja alhaisen resoluution havaitsee selvästi. Niin ja käytössä siis 27" iMac High Sierralla ja Chromella tietysti katson, kun muissa selaimissa Telia TV ei enää toimi.

3 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 348
2/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

@Kimppikoo  Varmistelen asian, kun mielikuva on tästä, että vuokraamon leffat olisivat kuitenkin HD-laatuisia. Palaan tähän asiaan, kun saan vastauksen taustalta. 

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 348
3/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

@Kimppikoo  Tällä hetkellä vuokraleffojen sekä lähes kaikkien kirjastojen kuvanlaatu on SD-tasoa katsomalla TeliaTV-sovelluksen tai TeliaTV digiboxilla. Kuvanlaatu on siis 576p.

 

Digiboxi laajakaistalla-palvelussa valtaosa vuokraleffoista on saatavilla teräväpiirtotasoisena.

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎22-08-2015
Kirjoituksia: 222
4/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

*huutonaurua*

Hinnat kuitenkin ovat ihan samat, kuin muissa vuokraamoissa HD laadusta. Älkää nyt viitsikö. Oikea hintataso SD laadun leffoista on 2-3 eur. Onneksi oli se ilmainen vuokrakerta, olisi muuten tullut iso pettymys.