peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59764 Jäsentä
165204 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Vuokraamon kuvanlaatu?Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎22-08-2015
Kirjoituksia: 231
Kirjautuneena
1/4

Vuokraamon kuvanlaatu?

Mikähän mahtaa olla Telia TV:n vuokraamossa olevien elokuvien kuvanlaatu? Käytin Liiga-tilauksen yhteydessä saamani ilmaisen yhden leffan vuokrausedun ja voi pojat, onko todella näin huonoa laatua tarjolla?

Vuokrasin siis Solo: A Star Wars Storyn ja arvioisin, että laatu on maksimissaan 480p. Onko tämä siis oikeasti kaikissa leffoissa Telia TV:n tarjoama laatu? Kuva on jotenkin ylipehmeä ja ei todellakaan mitään HD-laatua. Varmaan, jos sitä katsoisi kännykän tuumanäytöltä niin olisi ihan ok mutta jo 27" iMacin näytöllä pakkauksen ja alhaisen resoluution havaitsee selvästi. Niin ja käytössä siis 27" iMac High Sierralla ja Chromella tietysti katson, kun muissa selaimissa Telia TV ei enää toimi.

3 vastausta
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 596
2/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

@Kimppikoo  Varmistelen asian, kun mielikuva on tästä, että vuokraamon leffat olisivat kuitenkin HD-laatuisia. Palaan tähän asiaan, kun saan vastauksen taustalta. 

0 tykkäystä
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 596
3/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

@Kimppikoo  Tällä hetkellä vuokraleffojen sekä lähes kaikkien kirjastojen kuvanlaatu on SD-tasoa katsomalla TeliaTV-sovelluksen tai TeliaTV digiboxilla. Kuvanlaatu on siis 576p.

 

Digiboxi laajakaistalla-palvelussa valtaosa vuokraleffoista on saatavilla teräväpiirtotasoisena.

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎22-08-2015
Kirjoituksia: 231
Kirjautuneena
4/4

Vs: Vuokraamon kuvanlaatu?

*huutonaurua*

Hinnat kuitenkin ovat ihan samat, kuin muissa vuokraamoissa HD laadusta. Älkää nyt viitsikö. Oikea hintataso SD laadun leffoista on 2-3 eur. Onneksi oli se ilmainen vuokrakerta, olisi muuten tullut iso pettymys.