peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58773 Jäsentä
163229 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

discovery ei näyKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎19-12-2014
Kirjoituksia: 30
11/248

Vs: discovery ei näy

Tämä sopimusrikkomuksenne lienee määräaikaisen sopimuksen purkuperuste. Eikä tarvinne maksaa soneralle mitään kuukausimaksuja ennenkuin Discovery ja Eurosportti näkyy. Vastatkaa - ei "mahdollisimman pian" vaan heti, kiitos. Uusi palvelutoimittaja pitää laittaa nimittäin hakuseen heti.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 5
12/248

Vs: discovery ei näy

Sitä varmaan ei mitenkään enää saa Sonera Viihteen kautta näkymään? Eli silloin nuo kamat lentää ikkunasta ulos ja palveluntarjoaja vaihtuu.

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎19-12-2014
Kirjoituksia: 30
13/248

Vs: discovery ei näy

Varmaan mukavaa olla töissä siellä kun työnantaja on pettänyt kymmeniätuhansia asiakkaitaan. Oliko asiakaspalvelua valmisteltu etukäteen vastailemaan tästä petoksesta johtuviin kysymyksiin vai karkasivatko Soneran neuvottelijat suoraan jonnekin Pattajalle bilettämään?

MIKSI asiakkaita ei infottu etukäteen ???

Mitkä voisivatkaan olla ne Eurosporttia korvaavat kanavat ? (esim. snookeria tai curlingia  suomalaisella selostuksella, jne.)

Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎31-01-2015
Kirjoituksia: 23
14/248

Vs: discovery ei näy

Tänään tuli sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta ilman aprilli pilaa ilmoitus usean maksullisen kanavan poistumisesta valikoimista. Tämän voi Sonera korvata lisäämäällä Viasatin kanavat samaan kk maksu hinnoin menetyksen kärsineille, tai vaihtoehtoisesti alentaa tuntuvasti jäljelle jääneiden kanavapakettien hintaa.

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎19-12-2014
Kirjoituksia: 30
15/248

Vs: discovery ei näy

Niin nyt, mutta tuleeko vappuna sitten ilmoitus, että eilen sitten loppui YleTV1, YleTV2, MTV3 ja Nelonenkin, mutta ei hätää, korvaavat kanavat yritetään saada näkyviin mahdollisimman pian? 

Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 734
16/248

Vs: discovery ei näy

Pahoin pelkään ettei biletetä Pattajalla, tai missään muuallakaan, tällä hetkellä kukaan, sen verran harmittava homma meille kaikille. Saimme tietää vasta myöhään eilen illalla, että tällainen tilanne tulee. Neuvotteluja käytiin viime hetkeen saakka mutta lopputulos nyt sitten tällainen. Tiedotamme asiasta lisää sivuillamme sitä mukaa kun tietoa tulee.

Pongasitko hyvän viestin --> klikkaa "Tykkää"
Saitko avun probleemaasi --> klikkaa "Hyväksy ratkaisuksi"
Omilla Sivuilla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7


 


0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 2
17/248

Vs: discovery ei näy

Olen/olin yksi varmaankin monista jotka nimenomaan maksuteeveilivät Discovery ja Animal Planet kanavien vuoksi...

 

Ei ollut ihan hyvin hoidettu tätä asiaa. 

 

Eihän siitä kannata etukäteen ilmoitella että sopimus on katkolla... saattaa asiakkaat alkaa tähyilemään muille laitumille ja saattaa tulla kaikenlaista selittelyn tarvetta. Parempi käyttää äkkikuolema periaatetta; katkaista lähetys ja laittaa tekstiviesti että ei näy enää, sori, koitetaan paikkailla jotenkin joskus...Hymiö Erittäin onnellinen Parempi nähtävästi yksi yllättävä isku päin näköä kuin viikon kestävä pehmittävä läpsyttely LOL-hymiö Palveluvastaavat ovat varmaan suorittaneet 'Kuinka pääset asiakkaista eroon helposti' kurssin.

 

Terveisin,

Yli kymmenen (melkein kaksikymmentä) vuotta maksu-tv asiakkaana ja ehkä n. 6000€ euroa köyhempänä mutta monia hyviä dokumentteja ym. nähneenä. Näkemiin tai ehkäpä hyvästi!

Olin jo jonkin aikaa harkinnut Surf paketin vaihtamista johonkin muuhun (tai siirtyä muualle). Kiitos! Teitte päätöksenteon minulle helpoksi. Taisin käydä jo Soneran toimipisteessä irtisanoutumassa.

 

Kuluttajasuoja (tämähän tuli jo Soneraltakin) 

Maksullisten tv-palveluiden irtisanominen
Maksu-tv-palveluille on luonteenomaista, että niiden sisältö voi muuttua ilman, että kyseessä olisi sopimusehtojen muuttaminen.

Kuluttaja ei voi yleensä irtisanoa määräaikaista sopimusta ennen sovitun kauden päättymistä poikkeustilanteita lukuun ottamatta.

Kuluttaja voi yleensä maksu-tv-palveluita koskevien sopimusehtojen mukaan irtisanoa määräaikaisen sopimuksen kesken sopimuskauden, jos kanavapakettien sisältö ei pysy mahdollisimman samanlaisena ja riittävän monipuolisena, eikä enää vastaa kuluttajan alun perin hankkimaa palvelua.
Kuluttajalla on yleensä oikeus irtisanoa sopimus, jos kuluttaja on joutunut maksuvaikeuksiin sairauden, työttömyyden tai muun itsestään riippumattoman syyn takia. Kyse on ns. sosiaalisesta suoritusesteestä. Tällöin yrityksellä on oikeus periä vain sopimuksen päättymiseen saakka kertyneet maksut.
Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi aina irtisanoa, jolloin sopimus päättyy irtisanomisajan kuluttua.

 

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 11
18/248

Vs: discovery ei näy

Ruotsin tv:n tekstitv:stä asiaa seurasin jo pari päivää. Ruotsissa Telia pudotti pois kanavia seitsemältäsadalta tuhannelta asiakkaalta, miten Sonera täällä meillä?

 

Otin Surf-paketin, kun Maikkarin maksupaketti muuttui MTV Totaliksi ja totesimme mieheni kanssa, ettemme tarvitse 24/7-tenniskanavaa emmekä katso näitä hipsarjoja, joita se paketti olisi tuonut tullessaan. Päädyimme Surffiin juuri sen monipuolisuuden takia, ja siksi, että siellä näkyi sekä formulat että snooker (Max ja Eurosport) ja BBC:n kautta Top Gear. Discoverylta on tullut katsottua mielenkiintoisia dokkareita ja Animal Planetilta kissaohjelmia (Must Love Cats on ollut ihan must). Ja nyt sitten tämä! Siis kysymyksessä on se, että Telia-Sonera on hakannut rahansa eräänkin diktaattorin tyttären lahjomiseen (amerikkalaiset haluvaat, että Telian Nordean tilejä jäädytetään Ruotsissa, juuri tänään luin Ruotsin tv:n tekstitv:stä) ja nyt heillä ei ole enää "varaa" maksaa SBS:lle asiakkaidensa katsomista kanavista. Asiakkaitaan he pitävät panttivankeina, sillä tämä tuli mahtavan hyvään aikaan formulafaneille juuri, kun kausi on alkanut. Sonera tietää, että asiakkaat kyllä pysyvät. Kyllä pysyn, mutta en todellakaan aio tässä kuussa - enkä muutenkaan sinä aikana, kun kahdeksan kanavaamme puuttuvat - kolmeakymppiä kanavapaketista, josta puuttuu noin paljon kanavia. Kuukausimaksuhyvityksen on oltava tuntuva.

 

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 1
19/248

Vs: discovery ei näy

Nyt kun nuo kanavat loppuivat näkymästä ja sonera yrittää tiedotteen mukaan korvaavia kanavia niin olisi kiva tietää että maksetaanko tästä ajasta jolloin kanavat eivät näy ja mites sitten jos kanava tarjonta ei miellytä?

Ja jonkinlaista hyvitystähän tästä on tultava. Eikö?

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎19-12-2014
Kirjoituksia: 30
20/248

Vs: discovery ei näy

Laittakaa tänne linkki, mistä pääsee suoraan irtisanomaan määräaikaisen sopimuksen, kiitos ja nopeasti.

0 tykkäystä