peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59152 Jäsentä
163972 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

discovery ei näyUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 3
31/248

Vs: discovery ei näy

Minäkin luulin ensin aprilliksi.... mutta ei, täydellisen ala-arvoinen suoritus Soneralta. Kysynkin eikö tälläiset neuvottelut olisi pitänyt käydä LOPPUUN ASTI hyvissä ajoin, ennen nykyisen sopimuksen päättymistä. Hämeenlinnalaisena voin sanoa ettei Soneran ostettua paikallisen kaapelioperaattorimme mikään ei ainakaan parantunut.

 

Palvelunne on niin tökeröä, että asunto-osakkeenomistajana aion ottaa yhtiökokouksessa esille kerrostalomme mahdollisen siirtymisen antenniverkkoon.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 400
32/248

Vs: discovery ei näy


@Dufflad kirjoitti:

Itsellä Mix M paketista katosi nyt sitten 3 kanavaa. Eli palvelun laatu kyllä huononi merkittävästi. Lupailette korvaavia kanavia tms., mutta valitettavasti ainakaan Mix paketin nykyisellä kanavalistalla ei sellaisia löydy. Ja pahaa pelkään, että minkäänlaista kompensaatiota hinnassa ei tule. Koska minullahan on edelleen 10 kanavaa käytössä. Mutta ei vaan enää niitä kanavia, jotka haluaisin. Väkisin pistää miettimään, onko tuo paketti enää hintansa veroinen.

 

Ja sellainenkin kysymys on, että jos nyt sitten kuitenkin menen vaihtamaan Discoveryn kanavien tilalle jotkin kolme muuta kanavaa, ja kävisikin niin, että nuo saisitte nuo kanavat takaisin valikoimaan alle kuukaudessa, saisinko vaihdettua ne takaisin "kesken kauden"?


Rahallisesta hyvityksestä Mix M paketin osalta ei ole tullut vielä tarkempaa infoa, mutta tästäkin tiedotetaan kunhan jotakin päätöksiä saadaan. Mikäli nyt löydät jotakin muuta näiden puuttuvien kanavien tilalle, niin tottakai joustetaan siinä, että pystyt vaihtamaan ne takaisin kesken kauden (mikäli nämä puuttuvat saadaan sillä välin näkymään).

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 2
33/248

Vs: discovery ei näy

Elättelin jo toiveita aprillipilasta, mutta sitten luin ihmisten kommentteja, että kanavat ei näy enää niin tuskinpa niin pitkälle olis sitä aprillipilaa viety. Olen kyllä TODELLA pettynyt!! Discoveryn kanavat olikin niitä harvoja syitä miksi edes telkkaria avata ja kuukausi sitten tuli taas tehtyä uusi 24 kk:n sopimus soneran kanssa, joten pariin vuoteenko ei nyt näitä kanavia näe!? Kun ois taas tänkin tienny.... Toivottavasti Soneralla tajutaan tämänkin ketjun viestit ottaa asiakaspalautteena ja ainakin omasta puolesta voin sanoa, että mieluummin vaikka muutaman euron hinnankorotus tähän kanavapakettiin kuin tämä!!!! Ja ihan turhaa lässyttää "korvaavista kanavista", ei noille kanaville löydy mitään korvaavaa!! Luuletteko, että lohduttaa saada esim joku HBO:n massatuotantop***asarjoja näyttävä kanava tilalle kun illat ja viikonloput on rattoisasti kuluneet Animal Planetia tai discoverya katsellessa?!! Neuvotelkaa nyt ja äkkiä ne kanavat takaisin tai teillä on kohta aikamoinen läjä ENTISIÄ asiakkaita!!
0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 400
34/248

Vs: discovery ei näy


@Ruusu88 kirjoitti:
Elättelin jo toiveita aprillipilasta, mutta sitten luin ihmisten kommentteja, että kanavat ei näy enää niin tuskinpa niin pitkälle olis sitä aprillipilaa viety. Olen kyllä TODELLA pettynyt!! Discoveryn kanavat olikin niitä harvoja syitä miksi edes telkkaria avata ja kuukausi sitten tuli taas tehtyä uusi 24 kk:n sopimus soneran kanssa, joten pariin vuoteenko ei nyt näitä kanavia näe!?

Tämä on todella ikävä tilanne, että neuvottelut kariutui aivan loppumetreillä ja kanavat meni kiinni. Ehdottomasti halutaan saada ne jälleen näkyville ja toivotaankin, että neuvotteluissa löytyy yhteisymmärrys. Vielä ei kannata todellakaan heittää kirvestä kaivoon, että kanavat jäisi kokonaan pois. Discoveryn kanavapaketin hinta hyvitetään kokonaisuudessaan huhtikuun ajalta automaattisesti kaikille paketin tilanneille. Tiedotamme tästä kanava-asiasta lisää heti, kun uutta tietoa on antaa. Täältä voit seurata päivittyvää infosivua.

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 2
35/248

Vs: discovery ei näy

Juu ymmärrän kyllä että hinta hyvitetään mutta se kun ei tuo noita kanavia takas... Ja mieluusti tässä tilanteessa maksaisin niistä vaikka vähän enemmänkin jos ne vaan NÄKYISIVÄT!
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 26
36/248

Vs: discovery ei näy

Huonoksi aprillipilaksi luulin minäkin kun Iltalehdestä luin. Sitten telkan avattuani totuus valkeni. Minulla tärkein syy MIX M-pakettiin on ollut Eurosport. Ja sitähän ei korvaa millään muulla kuin Eurosportilla. Emäntä katselee usein Animal Planetia joten kärttyisämpi taitaa tulla siitäkin. Soneran kökköyden kruunasi joku iloinen likka joka jo soitteli päivällä ja kauppasi Mixin tilalle Viasatin Viihdettä samaan edulliseen hintaan. Ikäänkuin niillä olisi jotain yhteistä! Jos Eurosportia ei saada takaisin irtisanon Mixin tilauksen varmasti ja tilalle ei sitten oteta mitään. Saa sen Eurosportin muutakin kautta. Pitäkää tunkkinne.

Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 4
37/248

Vs: discovery ei näy

Taas kerran soneralta todella ala-arvoista asiakkaan silmään kusemista. Mix-kanavapaketti alkaa olla täysin kelvoton. Tähänkin mennessä oikeasti hyviä kanavia oli vain kourallinen ja loput surkeaa täytettä. Soneran tuntien niitä "korvaavia" kanavia saadaan odottaa kuukausia, mikäli niitä koskaan on edes tulossa. Ja jos tuleekin niin takuulla halvinta mahdollista roskaa mitä saavat hätäpäissään jostain puoli-ilmaiseksi kaavittua. Surkeaa toimintaa surkealta firmalta.

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 20
38/248

Vs: discovery ei näy


Nyt on vähän ikävämpää kerrottavaa, Discovery ja Eurosport ovat sopimusteknisistä syistä poistuneet jakelustamme 1.4. alkaen. Tästä on tarkempaa tietoa sivuillamme. Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme löytämään asiaan ratkaisun mahdollisimman pian!


Nyt vauhtia nevotteluihin.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 16
39/248

Vs: discovery ei näy

Joopa joo. Tämän myötä lähtikin Sonera vaihtoon. Discovery ainut kanava jota tulee katsottua.

Vinkkejä otetaan vastaan kuinka sen saisi nopeasti ja edullisesti näkymään?
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-04-2015
Kirjoituksia: 4
40/248

Vs: discovery ei näy

Kanavapaketti irtisanottu. Tietysti siitäkin on pitänyt tehdä mahdollisimman hankalaa. Epäilemättä sieltä vielä joku luupää soittelee perään ja valehtelee tulevista kanavista ennen kuin irtisanominen astuu voimaan. Miksei tuotakin voisi tehdä yksinkertaisesti omilla sivuilla.