peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58784 Jäsentä
163244 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

eurosport ja ohjelmakirjastoHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2015
Kirjoituksia: 45
1/3

eurosport ja ohjelmakirjasto

tallentuuko telian ohjelmakirjasto ohjelmaoppaan mukaan?eurosport on aivan kaheli kanava eikä sen ohjelmatiedot pidä paikkaansa edes huonosti,kun seuraan moottoriurheilua ja laitan tallentamaan esim superbike suoran lähetyksen niin kun alan katsomaan tallennetta sieltä tulee yleensä aivan muuta,jännityksellä saa odottaa katsotaanko tänään taitoluistelua vai perhanan fillarointia,ja kun saa hermot leppymään ajatuksella että löytyyhän se superbike kisa ohjelmakirjastosta niin samaa p#####aaa sieltä löytyy kuin tallenteesta.tiedän(luulen tietäväni että syyllinen on ilm eurosport ja olen melkein tullut hulluks sen kanavan kans vuosien varrella,onneksi moto gp ei tule sieltä,voisi olla kiikun paikka jos tulisi)ja jos minun tallenne loppuu kesken kisan niin loppuu myös ohjelmakirjaston tallenne??

2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 220
2/3

Vs: eurosport ja ohjelmakirjasto

Nyt en osaa suorilta tähän vastata. Laitan kyselyä aiheesta ja palaan pian!

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 317
3/3

Vs: eurosport ja ohjelmakirjasto

Väliaikatietoa:

Kuulostaa siltä, kuin meille tulevat ohjelmatiedot (EPG) olisivat jotenkin virheelliset. Jos meille tulevat ohjelmatiedot eivät ole oikein sisällöltään tai kellonaikojen suhteen, menee näissä tapauksissa tallennukset väärin. Ohjelmistoon voi toki myös joskus tulla viime hetken muutoksia, mitä urheilussa välillä tapahtuu.

Selvitämme asiaa vielä tarkemmin.

Edit: Ohjelmatietojen vastaanottajataho on huomannut saman ongelman ja he selvittävät asiaa suoraan Discoveryn kanssa. Korjausaikataulu on vielä avoin, mutta asia on tiedostettu ja ohjelmatiedot pyritään fiksaamaan mahdollisimman pian.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä