iPad ja tv-tallennus

  • 3 January 2015
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

http://klaani.sonera.fi/t5/Palstan-arkisto/iPad-ja-tv-tallennus/m-p/74329#M72762

Onko tähän tulossa ratkaisua lähiaikoina? Ipadilla tallentaminen on edelleen erittäin hankalaa, ja mielestäni ongelma paheni entisestään ios 8:n myötä.

8 kommenttia

@hmitch Hyvä että nostit asian esiin! Juttelin tästä tuotepäällikön kanssa, tämä on nyt kehitysjonossa nykäisty eteenpäin. Eli homma on huomioitu  :smileyhappy:

Hieno homma, eli puolen vuoden päästä varmaan toimii ;)
Kokeilin juuri ipadin Chromella, siinä ei ole tota zoomausongelmaa, mutta sivuttain scrollaaminen on tuskallisen hankalaa.

 


@MiaSL kirjoitti:

@hmitch Hyvä että nostit asian esiin! Juttelin tästä tuotepäällikön kanssa, tämä on nyt kehitysjonossa nykäisty eteenpäin. Eli homma on huomioitu  :smileyhappy:


Olisiko mahdollista saada kehitysjonoa näkyville?

Myös päivitysten sisältö kiinnostaisi. 

Nyt on puoli vuotta kulunut, ja tallennus ipadin selaimilla (Safari ja Chrome, iOS 😎 on edelleen yhtä tuskaista. Kuin pelaisi jotain huonoa peliä, jossa pitää jahdata karkailevaa ruutua ja yrittää osua minimaaliseen tallennusnappiin sormella. Viihdettä kerrakseen...
Voisiko sivun edes säätää niin, että se avaa mobiiliversion, eikä desktop-versiota, joka ei selvästikään toimi tai ole suunniteltu kosketusnäytöille? 

Huom. ekassa postauksessani linkitetty samaa asiaa koskeva viesti on siis vuoden 2014 tammikuulta!
Eli tämä: http://klaani.sonera.fi/t5/Palstan-arkisto/iPad-ja-tv-tallennus/m-p/74329#M72762

Aikaa on hippasen joo hurahtanut, kyselläänpäs missä tämän kanssa mennään nyt ! Palataan asiaan lisätietojen kera. :)

No nythän tämä (ilmeisesti tänään julkaistu versio) toimii mainiosti! Case closed 🙂

Jep, näinhän sen pitäisikin nyt pelittää! 🙂 Lisäinfoa uudistuneesta etätallennuksesta täällä, jos et vielä kerinny lukaisemaan. Mobiilin osalta tietoa täällä. :)

Vastaa