"Jääkiekon MM-kisat 2-17.5.2015"


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Otsikon tapaan mainostaa Sonera tarjontaansa.  Ihan hyvä paketti se lieneekin...

 

Eletään kuitenkin vuotta 2015 ja nämä helposti tilattavissa olevat kanavanippupalvelut lähtevät pian jo kolmatta vuosikymmentään liikkeelle.

 

Yhä on kuitenkin mahdotonta tarjota tuollaista kisapakettia ihan vain kertaluontoisena elämyksenä ilman, että kanavapaketin kisojen jälkeistä katkaisua varten pitää notkua tuntitolkulla ruuhkaisen palvelunumeron jonotuslistalla...  ...puhumattakaan, että kanavapaketin voisi käydä netissä napsauttamassa päättyväksi...

 

Kaiken muun mahdollisen olette tuupanneet nettiin, mutta kaikenlaisten tilausten katkominen vaatii kaikilta asiakkailta vähäisten linjojenne tukkimisen!!!

 

 

 

 


5 kommenttia

@DigiHate Äläs nyt, jos tilaat sonera.fi:ltä Lätkäkisat Mtv-Totalin paketissa, saat kisojen jälkeen paketin lopetettua vaikkapa chatin kautta Omilla Sivuilla, tai laittamalla viestin tuonne meidän Facebookkiin :smileyhappy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Nämä kisapaketit pitäisi jo pystyä leipomaan sellaiseen moodiin, että jos asiakas tilaa "Jääkiekon MM-paketin", niin se tarkoittaa automaattisesti, että tilaus alkaa, kun kisat alkaa - ja päättyy, kun kisat päättyy - siis ilman minkäänlaisia erikseen perumisia!!!

 

 

Kunniamerkki +1

Mitä eroa on mtv totalilla ja mtv total-sportilla, jos ajattelee nuita MM-kisoja? Näkyykö pelit myös total-sportin puolella?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@jompe76 kirjoitti:

Mitä eroa on mtv totalilla ja mtv total-sportilla, jos ajattelee nuita MM-kisoja? Näkyykö pelit myös total-sportin puolella?




Näkyy ihan samalla tavalla myös Sport paketilla. Näillä ei kuitenkaan ole iso hintaero, joten siinä mielessä Total parempi kun siellä näkyy lisäksi myös leffakanavat. Toki voi valita ihan oman mielensä mukaisesti :)

Ja vielläkun sais näkyviin Sport 1...

Vastaa