spotify hävisi

  • 6 August 2017
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

meninpä ostamaan uuden nopeamman boxin kun tuli netflix valikoihin....,kukaan ei sanonut että samalla häviää spotify sieltä valikosta.....!?ilm ei saa olla liian tyytyväisiä asiakkaita niin pitää rajoittaa,käyttäisin kumpiakin mut nyt en ilm spotifyä..

LAITTAISITTEKO BOXIN TIETOIHIN ETTEI SISÄLLÄ SPOTIFYÄ KUTEN VANHASSA ETTEI JONKUN TOISEN TARVII ENÄÄ PETTYÄ!!


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Samaa ihmettelen minäkin. Miksi tässä uudessa mediaboksissa ei ole Spotify-sovellusta? Kun kerran aiemmissa digibokseissa se oli kuitenkin saatavilla. Onko mahdollista saada Spotify myös tähän uuteen boksiin? Onko tulossa?

Tervehdys @arttu1971 ja @jarkko35!

On tosiaan totta ja valitettavaa, että Spotifyta ei ole tällä hetkellä uudessa boksissa. Sitä ei ollut mahdollista sellaisenaan siirtää uuteen boksiin, vaan se vaatii sovelluskehitystä. Yritämme luonnollisesti saada Spotifyn kuitenkin niin pian kuin mahdollista myös uuteen boksiin.

Boksien ominaisuudet löytyvät tällä hetkellä ainakin täältä https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv/laitteet-tv, mutta on kyllä aivan totta että esim. tilausvaiheessa olisi hyvä olla maininta tuosta Spotifysta. Kiitos vielä palautteesta!

Vastaa