toistuva tallennus

  • 19 September 2017
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Milloinhan tuohon digiboksiin sais sen toistuvaistallennuksen? Nyt kun sen saa päälle vain netistä, niin en muista koskaan tietokoneella käydessä laittaa uusia ohjelmia tallennukselle 😞  Saati että muistaisin enää silloin mitä kaikkea pitikään laittaa.

Kaupan päälle nykyään ohjelmalistassa ohjelman nimen perään on lisätty kausi (esim Rillit huurussa 11.kausi), jolloin viime vuonna asetettu toistuva tallennus ei toimi enää. Sitten kun ennen ei sitä ollut, niin tänäkin syksynä luotin, että ohjelmat ilmestyvät tallennuksiin, kunhan sarja jatkuu. No eipä tullutkaan, vaan jäi monta jaksoa alusta näkemättä, kunnes sattumalta näin tv-mainoksesta että parikin katsomaani ohjelmaa on jo alkanut.


3 kommenttia

Moi!

 

Saa siihen toistuvan tallennuksen, pitää vaan tehdä se eri tavalla. Eli näin:

1. Paina keltaista nappia, että ohjelmaopas tulee esiin.

2. Paina uudelleen keltaista, ja valitse kanava 

3. Valitse ohjelma jonka haluat tallentaa

4. Valitse muokkaa ja sieltä toistoväli

Hei! Tämä neuvottu reitti ohjaa minut ohjelmaoppaaseen, sitten keltaista painamalla hakuun. Sieltä sitten voi hakea mielinmäärin, mutta saa vain perustallennuksen päälle, ei ole missään vaiheessa "muokkaa" valintaa. On se jännä, että mulla oli aikoinaan kiintolevy edellisessä boksissa, sillä sai jotenkin laitettua noita toistuvaisia, mutta ei pilveen onnistu nyt, kun minulla ei sitä turhake kiintolevyä uudessa boksissa ole.

Kunniamerkki +14

Verkkoon ei onnistu suoraan boksissa toistuvat tallennukset, vain kovalevylle onnistuu. Selaimella joudut tekemään nuo toistuvat tallennukset verkkoon.

Vastaa