zyxel vmg1312-B10A vdsl cpe modeemi ja sonera viihde

  • 27 January 2015
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi

Elikkäs uusin juuri laajakaista ja viihde sopparit.. Tänne korpeen on uutena tullut 50/10 vdsl2 systeemillä jonka myyjä varmisti sopivan tänne.Ja joka muuttuu nopeammaksi tulevana perjantaina.

Luulin että kaikki tavarat uusiutuvat uuden sopparin myötä mutta ainoa mitä posti toi tullessaan oli tuo edellämainittu modeemi. Heräsi pieni epäilyksen siemen, että mahtaakohan tuo motorolan vip 1003 toimia noin vain  kun laitan sen tuohon modeemiin kiinni.??


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Eipä se taida toimia... Ainakaan Zyxelin sivuilla modeemissa ei ole IPTV tukea. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tervehdys @Seasalt 


 


Kuten olkitu tuossa jo edellä kommentoikin, niin nyt on kyllä tullut vääränlainen modeemi sinulle. Netti toki lähtee tuolla laitteella toimimaan, mutta Viihdepaketin digiboksi ei tuon purkin avulla tule toimimaan. Viihdepaketissa tulee aina mukana Thomsonin tai Intenon reititin. Suosittelisin nyt ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voivat lähettää oikeanlaiset laitteet ja tarkistaa tilanteen. Saat yhteyden asiakaspalveluun omien sivujen kautta chatin avulla, Facebookissa Soneran sivuilta tai Twitterissä.


 


Eiköhän asia näillä kuvioilla lähde selkiämään!

Kiitoksia vastauksista..

Olin yhteydessä päämajaan ja asia selvisi. Nopeampaan liittymä tarjoukseen oli lähetetty modeemi kaupantekiäisiksi. Mutta eipä tuosta nopeammasta linjasta iloa ole kun täytyy tuolla vanhalla modeemilla pyörittää viihdepakettia, pitäisi kuulemma toimia siitä huolimatta, että linjaa muutetaan..Nooh toivottavasti kaikki menee hyvin :)

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Sehän meni lopulta kuitenkin hyvin, eli sinulla on jo valmiina oikeanlaiset laitteet. Kyllä siitä linjan nopeudenmuutoksesta pitäisi olla huomattavasti hyötyä, kun se nykyinen retitin tukee kyllä nopeampaa linjaa myös. Testailehan miten homma alkaa pelittämään, mutta uskoisin muutoksen olevan huomattava.


 

Vastaa