peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Eiliset ottelut eivät näy.Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-04-2015
Kirjoituksia: 16
1/5

Eiliset ottelut eivät näy.

Koitin katsoa 20.10. TPS-JYP ottelua, ja sen kohdalla on vain lähes puoli tuntia jotain käsittämätöntä mössöä. Normaalisti kai liigalähetykset alkavat tuollaisella, mutta kunnollisella kuvanlaadulla. Muut koittamaniottelut näyttävät reilun neliminuuttisen samanlaista sontaa. Lieneekö nyt kyseessä yksittäistapaus, vai onko jokin laajempi häiriö?

0 tykkäystä
4 vastausta
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-04-2015
Kirjoituksia: 16
2/5

Vs: Eiliset ottelut eivät näy.

Yritän katsoa digiboksin kautta televisiosta, ja mulla pitäisi näkyä koko liigapaketti.

 

0 tykkäystä
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
3/5

Vs: Eiliset ottelut eivät näy.

Hei @keskone!

 

Kyllä minulla näkyi tuo ottelu kun kokeilin sitä.

Täältä löytyy loppupuolelta ohjeita digiboksin resetoimiseen : https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-digiboksi-laajakaistalla/kaytto-ja-tilanteet-...

Tosin eilen oli alkuillasta häiriöitä liigaotteluissa kuvassa ja äänessä jonkin aikaa, mutta ongelma saatiin korjattua.

Itse katselin livenä Kärpät - SaiPa ottelua ja kolmas erä sujui kokonaan häiriöittä.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-04-2015
Kirjoituksia: 16
4/5

Vs: Eiliset ottelut eivät näy.

Koitin katsoa eilistä ottelua/ja tänään, eikä uudelleenkäynnistämiset, eivätkä mitkään muutkaan taikatemput taaskaan tunnu auttavan. Jostain löysin ilmoituksen häiriöstä joka on alkanut jo syyskuun alkupuolella kirjaston toiminnassa, ja sitä ei näköjään vieläkään ole riittävällä tarmolla haluttu korjata. Kiva kuulla että joku muu on saanut joskus katsottua koko erän ilman ongelmia ihan livenä.

 

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 163
5/5

Vs: Eiliset ottelut eivät näy.

Telia TV ohjelmakirjastoissa voi esiintyä pätkintää, mikäli käytössä on Yhteys kotiin Hybrid-reititin. Korjaustoimet ovat edelleen käynnissä. Mikäli sinulla on jokin muu reititin käytössä, niin kannattaa kokeilla käynnistellä kaikki laitteet uudelleen ja tarvittaessa resetoida palvelureititin sekä digiboksi, mikäli uudelleen käynnistys ei auta.