peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52564 Jäsentä
151294 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Erätaukojen videotHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 29
1/3

Erätaukojen videot

JYP-Saipa ottelun(To 15.11.2018) 1. erätauolla.lähetettiin jatkuvasti(loop) kahdesta maalista videota,epäselväksi ei ainakaan jäänyt kuka maalit teki,olisikohan erätaukojen videoklipeille myös  laajempia vaihtoehtoja käytettävissä?pätkia edellisistä otteluista kukaties...

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 096
2/3

Vs: Erätaukojen videot

Erätaukojen ohjelmisto vaihtelee vähän tilanteen mukaan. Käytännössä keskiviikkoisin ja lauantaisin tulee erätauoilla #Liigalive360 studiolähetystä ja useamman pelin kierroksilla näytetään muidenkin paikkakuntien huippuhetkiä / maaleja. Jollakin kierroksella on näytetty myös joitain haastatteluja tai studiokeskustelujen uusintoja jne. Toki jos tulee vähämaalinen kierros, niin tuohon erätaukokoosteeseen tulee melko vähän materiaalia, joka sitten pyörii toistolla. Tehdään aina tilanteeseen sopivia valintoja erätaukoviihteeksi, jotta ei tarvitse tyhjää ruutua sentään tuijotella Hymiö Onnellinen

 

Oletko muuten tykännyt #Liigalive360 studiolähetyksestä?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 29
3/3

Vs: Erätaukojen videot

Ok,ainahan palveluissa(taukoklipit) kehittämisen varaa on.Toistaiseksi en ole juuri seurannut liigastudiota(#360),muutaman ottelun yksittäispassilla ostanut  ja miettinyt mitä lisäarvoa digi-liigapassi 24,90e/kk tuokaan viime kevään 14,90€/kk hintaan.Osa selain streamtekniikastakin(Silverlight) on jo vanhentunutta.Toisaalta kuitenkin mobiili+chromecast on toiminut ok.

0 tykkäystä
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019