peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53032 Jäsentä
152385 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ


Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Etukortti

Sain joululahjaksi Telia-Liiga Etukortin, joka toimii Etukoodilla. Miten se otetaan käyttöön, jos puhelinpalvelu ei toimi?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 177
2/2

Vs: Etukortti

Heippa @JaskaR0 ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Tarkoitat ilmeisesti Liiga Pelipassia, johon sinulla on etukoodi ja pystyt sillä katselemaan pelin veloituksetta etukoodin syöttämällä?

Onko sinulla vielä jotakin olemassaolevaa Telia TV -palvelua? Esimerkiksi siis Telia TV -digiboksia?

Mikäli ei ole, pystyt täältä luomaan maksuttomat Telia TV -tunnukset, ja aktivoinnin jälkeen voit syöttää etukoodisi sille varattuun kenttään, ja lunastaa lahjan. Tuolta sivulta löytyy myös tarkemmat ohjeistukset mistä tekstikenttä etukoodille löytyy, ja miten pääset aktivoimaan tunnuksen. Hymiö Onnellinen

 

Onnistuiko tällä ohjeella? 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä