Liiga maalikoosteet

  • 29 November 2018
  • 9 kommenttia
  • 58 katselukertaa

Mistä voisi johtua, ettei Liigan maalikoostevideot  aukea enää itselläni ? Ennen ovat toimineet, mutta nyt ei aukene tietokoneella, tabletilla eikä puhelimellakaan. Vain koosteen pysäytyskuva näkyy.


9 kommenttia

Huomasin itse saman ongelman, näyttäisi olevan selaimesta johtuvaa, Google Chromella ei toimi, Microsoft Edgellä toimii.

Mitä kautta koitit katsoa koosteita? 

 

Liigan-sivuilta suoraan testasin tuon Chromen ja toimi normaalisti. 

Eilen yritin katsoa Liigan sivuilta, nyt näkyy toimivan normaalisti myös Chromella.

Liigan sivulta suoraan eikä toimi Chromella (ovat siis aiemmin toimineet ok.), mutta Edgellä sain toimimaan. Osa (ei kaikki) aukesi valikon Katso lisää kautta. Myös Samsungin tabletilla  eikä Honorin puhelimella chrome ei aukaise minulla. Kaverilla sama laite, niin aukeaa. Myös toisella läppärilläni aukeaa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Auttaako selaimen välimuistin tyhjentäminen tai liitännäisen uudelleen asentaminen Chromen ongelmiin? Puhelimella ja tabletilla TeliaTV ei toimi selaimella, ainoastaan sovelluskaupasta ladattavalla TeliaTV sovelluksella.

Jukurit - Ässät maalikooste. Kestoa 5 minuuttia ja ottelussa tehtiin kaksi (2) maalia. Koosteeseen oli saatu mahtumaan yksi maali. Lienee ylitsepääsemätöntä tehdä kunnon kooste. 


@AnneAn@  kirjoitti:

Auttaako selaimen välimuistin tyhjentäminen tai liitännäisen uudelleen asentaminen Chromen ongelmiin? Puhelimella ja tabletilla TeliaTV ei toimi selaimella, ainoastaan sovelluskaupasta ladattavalla TeliaTV sovelluksella.


Maalikoosteet @AnneAn, maalikoosteet. Niihin Telialla on vasta tulossa joku aivan fantastinen sovellus, joka varmaan poistaa sellaiset pienet ongelmat, kuin puuttuvat maalit, monta minuuttia hylätyn maalin tarkistusta jne. Miten tuollaisia koosteita edes kehdataan laittaa yleisesti katsottavaksi? Muutenkin on todella huvittavaa seurata Telian "tukea". Vaikka kaikki muu toimisi asiakkaalla täysin ongelmitta, saadakseen Telian sovelluksen toimimaan pitää tyhjennellä välimuisteja, käynnistellä laitteita uudelleen, juosta alastomana talon ympäri tai tehdä muita rituaaleja... On kyllä sanalla sanoen surkeaa teidän räpellyksenne Liigan parissa. Onneksi sopimus irtosi halvalla, ei tällaiseen kannatakaan panostaa, kun ihan taskurahoista kuitenkin puhutaan. 

https://www.jatkoaika.com/uutiset/telian-ottelukoosteiden-takana-automaatio-%E2%80%93-ihmiset-eiv%C3%A4t-puutu-tietokoneen-tekemiin-koosteisiin/206352

 

Ylläolevan haastattelun mukaan parannuksia ottelukoosteisiin ei ole tulossa vaan ne jatkuvat nykyisessä muodossaan. Eli ovat joko ylipitkiä, eivät sisällä kaikkia maaleja, maalitarkistukset näytetään kokonaan (noin 5-10 minuuttia) ja koosteiden julkaisemisessa kestää luvattoman kauan. Ruutu sentään sai klippejä kesken pelin ja koko kooste oli verkossa alta puolen tunnin ottelun päättymisestä. 

 

Muutenkaan lupauksista huolimatta mitään parannuksia chromecastin käyttäjille ei ole tullut vaan laatu vaihtelee jatkuvasti ja viive on useita minuutteja.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Tottahan tuo on, että taustalla on automatiikkaa koosteissa. Se ei kuitenkaan poista sitä asiaa, etteikö niitä voitaisi koittaa parannella. Palautteita niistä on paljon saatu ja ne on myös huomioitu. Tosiaan tulevan uuden sovellusken kautta tulee näkyviin klippejä myös kesken pelin.


Tuossa Chromecastin ongelmassa ja pitkässä viiveessä parhaiten auttaa tarkemmilla tiedoilla häiriöilmoituksella meidän tekninen asiakaspalvelumme.

Vastaa