Liiga näkyy Canal Digitalilla

  • 29 November 2018
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei,

 

Huomasin tuossa taannoin infoa Canal Digitalin sivuilla, että Liiga näkyy myös Canal Digitalin kautta! Kiitos Telia, erittäin hieno homma että olette antaneet oikeuksia muillekin, niin on mahdollisuus saada pelit huippukuvanlaadulla myös esim. vaikka Lapin erämaamökeille tai alueille joissa ei nettiyhteydet pelitä 100%. Tiedustelisin nyt, tuleeko jossain vaiheessa mainostamanne 4K-kuvanlaatu jo tänä syksynä / jossain vaiheessa välittymään satelliitin kautta? Lisäksi tiedustelisin onko Telialla suunnitelmissa tehdä mahdolliseksi muillekin operaattoreille (kuin CD) välittää Liiga-kanavia verkoissaan? Tämä varmasti kiinnostaa monia :smileyhappy:


1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16



Saat tosiaan tilattua Liigan myös Canal Digitaliin, sinne tarjolla on Liiga-paketti Muut vaihtoehdot on saatavilla täältä Telian kautta, eli Joukkuepassi ja All Stars -passi sekä lukuisat yhdistelmäpaketit.


 


Kannattaa huomioida, että Canal Digital näyttää Liiga-pelit SD-kuvanlaadulla, HD:ta ei ole tällä hetkellä saatavilla satelliitilla, enkä pysty antamaan lupausta tuosta tulevasta aikataulusta kuvanlaadun suhteen. Varmasti nostamme asiaa esiin, kun tilanne kehittyy eteenpäin:smileyhappy:


 


Mitä Liigan jakeluun tulee, niin tulevat kuusi kautta Liiga on yksinoikeudella saatavilla Telialta. 

Vastaa