peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
142605 Kirjoitusta
48646 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liiga-passin kanavapaikatHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎08-06-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Liiga-passin kanavapaikat

Mitkä tulevat olemaan Liiga-passin kanavapaikat ja milloin ne aukeavat?

 

Edit NikoNo: Siirretty kysymys Liiga-osioon

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 859
2/2

Vs: Liiga-passin kanavapaikat

Moikka @MOwen ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Tämä onkin hyvä kysymys. Vielä ei tosin ole antaa vastausta, kun Liigan kanavia ei ole otettu käyttöön. Käytännössähän pelejä alkaa pyörimään elokuun alussa, kun Pitsiturnaus käynnistää preseason kauden. Kanavat lisätään verkkoon ennen tätä, mutta tarkkaa ajankohtaa en osaa vielä sanoa. Lisäillään toki sitten tieto tähän keskusteluketjuun, kun tilanne selviää Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä