peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liigan televisiointiHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎22-07-2017
Kirjoituksia: 8
1/2

Liigan televisiointi

Moi

En löytänyt ketjua tähän aiheeseen niin aloitan uuden. 

Olen nyt vajaa pari kuukautta katsonut liiga ja hidastukset ovat kiinnittäneet huomioni. 

Hidastukset ovat surkeita. Näytetään normaali nopeudella, ja läheltä jolloin ei näe kokonaiskuvaa. Kameramies yrittää pysyä kiekon mukana kun lämäri lähtee niin tulee sellaista heilumista että epileptikko saa kohtauksen. Joitain tärkeitä tilanteita jää kokonaan näyttämättä jne......surkeeta. Ottakaa oppia NHL televisioinnista joissa tosiaan asiakasta hemmotellaan hienoilla hidastuksilla.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
2/2

Vs: Liigan televisiointi

Tätä on sivuttu joissain keskusteluissa, mutta ei taida tosiaan omaa ketjua olla pystyssä. Lähetyksissä hyödynnetään tosiaan uusintoja tilanteista ja myös hidastuksia, eli uusinnat tulee normaalilla nopeudella ja hidastukset sitten hidastuksina.

 

 

Ammattilaiset aina valitsee tilanteeseen sopivan tavan näyttää asioita. Kaikki palautteet on tottakai arvokkaita ja niitä pyritään huomioimaan meidän tekemisessä.

 

Tässä alla vielä esimerkki, miten hidastuksia on hyödynnetty maalien yhteydessä


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä