Liigapaketin tilauksessa viivettä

  • 29 November 2018
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ruudun palvelussa kun tilasi niin tuli liiga heti katsottavaksi, mutta täällä pitää näköjään odottaa seuraavaan päivään/viikkoon(?) että palvelu alkaa toimimaan. Noh jäi Jyp Hifk matsi kahtomatta. Toivottavasti sentään laskun muistatte :D


 


Edit SannaMKoo: Otsikkoa hieman tarkennettu


7 kommenttia

Moikka @Naaappi!

 

Tilauksissa on tällä hetkellä tosiaan ruuhkaa, toivotaan että ne etenevät kuitenkin vauhdilla eteenpäin ja saadaan sinullekkin peliä näkymään. Laitoitko sovelluksen tilaukseen, vai mitä kautta Liigaa tulee seurattua? :cathappy:

Sovelluksen tilasin jo about kuukausi sitten.

:smileysurprised: Oletko ollut tuosta yhteydessä Asiaskaspalveluumme? Ei tilauksen läpi menemisessä iha kuukautta pitäisi mennä. Yhteisön kautta ei valitettavasti asiakastietoihin päästä.

Ei voinut tulla ruuhka Telialle yllätyksenä. Erittäin lupaava alku. 

Siis telia tv sovelluksen tilasin kuukausi sitten ja tuli kyllä nopeasti. Nyt tilasin kuitenkin tämän liiga passin ja siinä kestää.

Toisaalta positiivista: ei sitoutumista. Pelithän näkee tekstitv:ltäkin paremmin. Liigatilauksen vahvistaminen kestää, mutta tänne yhteisöön liitymisvahvistus sujuu kyllä saman tien. 


@Naaappi@  kirjoitti:

Siis telia tv sovelluksen tilasin kuukausi sitten ja tuli kyllä nopeasti. Nyt tilasin kuitenkin tämän liiga passin ja siinä kestää.




Ahh aivan! Peukut ja varpaat siis pystyyn, että tilaus menee läpi ruuhkista huolimatta mahdollisimman nopeasti ja kiekkokausi saadaan käyntiin sinunkin osalta! :cathappy:


 

Vastaa