Selostaja Olli Eronen

  • 29 November 2018
  • 4 kommenttia
  • 34 katselukertaa

Olen aiemminkin jo viime kaudella paljon kuunnellut tämän Erosen selostuksia, mies on ihan selvästi puolueellinen, mutta näinhän ei käsittääkseni saisi selostaja olla. Näin ainakin tämän illan pelissä JA hän ei edes seuraa mitä kentällä tapahtuu; hän selostaa että nuutinen kaatuu, mutta onneksi pystyy luistelemaan vaihtopenkille ja huomaa että pelsulle TULIKIN jäähy, että HALOO NYT SIELLÄ EETTERISSÄ!!!!

Hän selostaa lähes koko ajan että strömberg tai strömvall olivat häelle ERITTÄIN tärkeitä pelaajia ja voi voi miten niille nyt käy taklauksissa.

Juuri ennen pelsun maalia hän selostaa; pystyykö pelsu kaventamaan ja silloin tuli pelsulle maali johon hän että KAUNIS maali, eihän tää mitään taitoluistelua ole!

Et nyt KUNNON PANOSTUSTA selostuksiin, sillä tämä tulee maksullisella kanavalla, en haluaisi maksaa tälläisesta selostuksesta jossa koko ajan piikitellään toista joukkuetta!!!!!!!!!

Jani Alkio on ihan paras selostaja.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Moikka @maape65 ja tervetuloa Yhteisöön! 


 


Kiva, kun löysit meidät :smileyhappy: Täältä Yhteisöstä löytyy mainio ketju, jossa pääset kysymään Jantalta hänestä itsestään ja työstään. Suosittelen ottamaan osaa keskusteluun, löydät sen täältä.


 


Voisi varmaan sanoa, että jokaisella selostajalla on omintakeinen oma tyylinsä selostaa, ja aina se ei välttämättä miellytä omaa korvaa. Silloin selostuksen voi sulkea pois ja katsoa / kuunnella peliä pelkillä halliäänillä. Aika hyvä, vai mitä?

No ensiksikin kerro mulle saako selostaja olla puolueellinen??

Toiseksi mistä luulet saavasi äänen pois niin että kuuluisi vain halliäänet, en tiedä sellaisesta nappulasta teeveessäni???

Tämä liiga tulee maksulliselta kanavalta, joten oletan et myös selostajat osaavat "hommansa" tasapuolisesti molemmille joukkueille.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Kaikki meidän selostajat on huippu ammattilaisia ja tietenkiin selostukset hoituu puolueettomasti.


 


Mikäli haluaa vain halliäänet kuuluviin, eli mykistää selostuksen, niin se hoituu kun valitsee asetuksista ääniraidaksi englannin. Tämä onnistuu toistaiseksi kaikilla muilla alustoilla, mutta ei selaimella tai Chromecastilla katsottuna. Ominaisuus tuodaan virallisesti käyttöön vielä kauden aikana, jolloin se toimii kaikilla alustoilla.

Aijaa sä olet sitä mieltä et mykistän äänet ja maksullisesta kanavasta on kyse JA sitä paitsi jääiekko vaatii EHDOTTOMASTI selostuksen ja KUNNOLLISEN sellaisen!!!!!!!!

 

Kuunnelkaa niitä selostuksia, mitä tämän Eronen selostaa, jos olette yhtään jääkiekon ystäviä ja seuraatte pelejä, niin kyllä myös teidän korvaan pitäisi kuulua se puolueellisuus!!

 

Esim. jos nyt verrataan vaikka maaottelu Suomi-Kanada ja Antsa Mertaranta selostaa VAIN suomalaisille, niin ymmärrettävää.....mutta tässä SM-liigassa on kyse täysin kotimaan sarja.

 

Toivon että teette asiaan korjauksen, Eronen kuuntelemaan Antsan kunnollisia selostuksia.

Vastaa