Taustamusiikin äänenvoimakkuus

  • 29 November 2018
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Liigakanavilla, joissa ei ole peliä käynnissä, kuuluu "taustamusiikki" aivan liian kovalla voimakkuudella verrattuna niihin kanaviin, joissa peli on käynnissä. Kun on pelin selostusta kuunnellut normaalilla voimakkuudella ja vaihtaa kanavalle, jossa peli ei ole käynnissä, meinaa popkornikippo tippua kädestä, kun pirunmoinen pimputus alkaa samantien. Ja se on aina voimakkaampi, kuin selostusääni millä tahansa kanavalla.


Saisiko tätä säädettyä hiljaisemmalle, jos siellä nyt yleensä mitään pimputusta tarvitaan, silloin kun peli ei ole käynnissä...


 


 


Edit EssiJn: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


7 kommenttia

Äänitasoja säädellään vielä. Laitan viestisi vielä eteenpäin palautteena Liigakehitykseen 

Tässä on nyt toista kuukautta mennyt ja sama ärsyttävä pimputus jatkuu edelleen yhtä kovalla äänellä.


 


Miksi?


 


Eikö volumea voi pudottaa järkevälle tasolle?


 


Miksi ei?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Taustamusiikkia on säädelty välillä myös lähetyksen aikana sopivammaksi ja pyritään jatkossa pitämään se optimaalisella tasolla. Kaikki palautteet näihin liittyen toki huomioidaan!


@JoonasLam@  kirjoitti:

Taustamusiikkia on säädelty välillä myös lähetyksen aikana sopivammaksi ja pyritään jatkossa pitämään se optimaalisella tasolla. Kaikki palautteet näihin liittyen toki huomioidaan!




Miksi siellä yleensä pitää olla jotain pimputusta silloin kun ei ole lähetystä? Ei sitä kukaan pitkää aikaa viitsi katsella, vaikka siellä soisi mitä? 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Se on toki totta, että tuskin kukaan huvikseen katselee kanavaa mistä ei ohjelmaa sillä hetkellä tule :smileyhappy: Liiga -kanavilla pyörii animaatio jos pelit eivät ole käynnissä, ja tätä olemme halunneet elävöittää kyseisellä musiikilla!

Voisitte vaikka laittaa kyselyn liigapaketin tilaajille, että haluavatko he katsella animaatiota ja jos haluavat, niin haluavatko kuunnella nykyistä pimputusta taustalla? Jos enemmistön mielestä se on hyvä, niin lakkaan valittamasta asiasta...:smileywink:

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Kaikista yksityiskohdista on mahdoton järjestää kyselyitä, kun muuten niitä pukkaisi ihmisille ihan kokoajan. Liigaan liittyen saadaan paljon tarkkoja palautteita erilaisista yksityiskohdista ja kaikki kyllä huomioidaan. Seuraillaan kuitenkin Liigan televisiointiin liittyvää keskustelua ja kommentointia somessa, foorumeilla ja asiakaspalvelukanavista tulevia palautteita. Kokonaiskuva on siis hyvin hallussa ja halutaan tottakai tarjota kiekkofaneille parasta mahdollista katselukokemusta.


 


Oletko muuten ladannut jo Liigavahti -sovelluksen, jonka kautta pystyy tsekkaamaan kaikki oleelliset klipit ja lyhytvideot Liigaan liittyen? Käyttö ei vaadi mitään tunnuksia.

Vastaa