Älkää tilatko uutta konetta!

  • 31 December 2015
  • 2 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Ainakaan osamaksulla jos sattuu olemaan jo yksi kone soneralta osamaksulla, koska jos teet sen niin joudut maksamaan edellisen koneen osamaksut kerralla eikä tälläisesta ehdosta ole missään mainintaa (ehkä jossain ehdoissa joita ei ainakaan löydy soneran nettikaupan tavaroista) ja kaiken huipun lisäksi tämä sonera ei tunnu edes suostuvan neuvottelemaan asiasta, kertokaa jos on toisenlaiset kokemukset ja olette saaneet useammankin laitteen osamaksulla


 


tässä vielä linkki tuotteeseen, en vaan löydä mistään että vanhempi osamaksu kumoutuu jos tilaat uuden tuotteen ja kyseistä mainintaa en löytänyt muualtakaan... https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/tarjooma/laite.aspx?DeviceName=Acer+ES1-512+Heti+Valmis+Win10&PaymentPlan=Subvention&Period=24&Installment=Monthly


2 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Näillä tiedoilla on hankala sanoa, että mistä tässä oikein on kysymys. Meillähän on olemassa kahdenlaisia sopimuksia, millä laitteita voi ostaa.

Kytkylaite
Tähän sisältyy aina uusia mobiililiittymä mukaan, eli laitetta ei ole yksistään mahdollista ostaa. Tämä malli on jo jäänyt vähemmälle, mutta vielä löytyy jotain läppäreitä ja mokkuloita, mitä tällä tavalla voi ostaa. Nämä sopimukset on aina määräaikaisia, eli ei ole mahdollisuus purkaa kesken. Poikkeustilanteissa voidaan purkaa, jolloin asiakas maksaa loput maksuerät kerralla ja liittymämaksut.


 


Rahoitus


Tätä mallia käytetään nyt ja jatkossa puhelinten ja muiden laitteiden hankintaan. Kyseessä on luottosopimus, joka on mahdollista tehdä 12-36kk ajaksi. Halutessaan asiakas voi milloin vain maksaa kaikki maksuerät kerralla pois ilman ylimääräisiä veloituksia. Tähän sopimukseen ei ole myöskään pakko ottaa liittymää mukaan, vaan pelkän laitteen ostokin on mahdollista.


 


Tietämättä tilanteesta tarkemmin. Veikkaisin, että sinulla on ollut kytkylaite, jonka sopimus on jostain syystä lopetettu kesken jolloin tullut loppulasku. Mikäli haluat, että asiaa vielä selvitellään, niin voisit laitella meille Facebookin tai omien sivujen kautta viestiä, niin selvitellään lisää. Mikäli summa on iso, niin varmasti jonkinlainen pidennetty maksuaika onnistuisi.

Kyllä Sonera on liittänyt kummankin laitteen samaan laskuun ts.  Osamaksu tulee joka kuukausi pankkiin eli e - lasku.  

Eli ensin tilasin tämän tabletin ja vuoden jälkeen pienen kännykän,  jolla ei tee mitään.  

 

Joskus tilasin Soneralta aika äreän tietsikan ja minua ärsytti,  kun 2 eri firmaa lähetti laskut. Toinen niistä lähetti kerralla kaikki paperilaskut ja sehän veetutti. Sonera vaihteli rahoitusfirmaa, mutta onneksi ei enää. 

 

Niin ja tietsikka on maksettu jo aikoja sitten. 

Vastaa