peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelmaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelma

Ostin kuukausi sitten Asuksen fx503VM läppärin. Parin päivän käytön jälkeen huomasin, että videoiden ja elokuvien ääniraita epäsynkronoituu lyhyen katsomisajan jälkeen. Ongelma toistuu sekä selaimella katsottavista videoista, että koneen desktop Netflixistä. Äänessä kuuluu väliajoin myös pieni napsahdus, en tiedä onko se osa ongelmaa. Käytössä Realtekin audio, driver versiolla 6.0.1.8219. Olen kokeillut netistä löytynyttä ohjetta konfiguroida bluetooth-kuulokkeeni default ääneksi, jolloin ongelman olisi pitänyt ratketa. Ei onnistunut. Alla linkki ohjeeseen. Mitä voisin kokeilla seuraavaksi vai pitääkö kone lähettää huoltoon?

 

https://helgeklein.com/blog/2017/03/streamed-video-audio-sync-problems-windows-10-realtek-sound/

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 81
2/2

Vs: Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelma

Moi @perisokea ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Eli onko niin, että alkuun ääni kulkee hienosti videon rinnalla ja sitten se epäsynkronoituu? Olet varmaan testannut muita videoita myös, esim Youtubea? Tekeekö siinä samaa?

 

Kikkakakkoset näytät jo kokeilleen, niin seuraava vaihtoehto on toimittaa laite huoltoon. Asuksen tuesta saat lisätietoja huoltoon liittyen, heidän yhteystietonsa ovat: 

09 69 37 96 90 (ma – pe 10.00-18.00) tai http://rma.asus.fi

 

Myös Telia Kaupan kautta tietokoneesi voidaan lähettää Asuksen huoltoon.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä