Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64421
Kirjoituksia 175216

Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelmaHighlighted

Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelma

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Asus / Windows 10 - äänen synkkausongelma

1/2

Ostin kuukausi sitten Asuksen fx503VM läppärin. Parin päivän käytön jälkeen huomasin, että videoiden ja elokuvien ääniraita epäsynkronoituu lyhyen katsomisajan jälkeen. Ongelma toistuu sekä selaimella katsottavista videoista, että koneen desktop Netflixistä. Äänessä kuuluu väliajoin myös pieni napsahdus, en tiedä onko se osa ongelmaa. Käytössä Realtekin audio, driver versiolla 6.0.1.8219. Olen kokeillut netistä löytynyttä ohjetta konfiguroida bluetooth-kuulokkeeni default ääneksi, jolloin ongelman olisi pitänyt ratketa. Ei onnistunut. Alla linkki ohjeeseen. Mitä voisin kokeilla seuraavaksi vai pitääkö kone lähettää huoltoon?

 

https://helgeklein.com/blog/2017/03/streamed-video-audio-sync-problems-windows-10-realtek-sound/

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 415 kpl

2/2

Moi @perisokea ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Eli onko niin, että alkuun ääni kulkee hienosti videon rinnalla ja sitten se epäsynkronoituu? Olet varmaan testannut muita videoita myös, esim Youtubea? Tekeekö siinä samaa?

 

Kikkakakkoset näytät jo kokeilleen, niin seuraava vaihtoehto on toimittaa laite huoltoon. Asuksen tuesta saat lisätietoja huoltoon liittyen, heidän yhteystietonsa ovat: 

09 69 37 96 90 (ma – pe 10.00-18.00) tai http://rma.asus.fi

 

Myös Telia Kaupan kautta tietokoneesi voidaan lähettää Asuksen huoltoon.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.