Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Rambouh_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Cisco EPC3825 jatkuvia katkeamisia reitittävänä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Muutama viikko sitten palautin tehdasasetukset modeemiini (Cisco EPC3825, epc3825-v302r125574-140405c firmware), mikä laittoi modeemin automaattisesti reitittävään tilaan, mistä sitä ei enää voinut vaihtaa pois (vaihtoehto kadonnut täysin).

Siitä lähtien on netissä oleminen ollut äärimmäisen tuskaista, katkeamisia jopa parin minuutin välein ja toistuvasti, joka päivä, mikä tekee pelaamisesta, puheluista tai ylipäätänsä minkään lataamisesta mahdotonta. Siltaavassa katkeamisia ei tapahtunut kuin korkeintaan muutama viikossa, mistä en niinkään välittänyt, joten olisi hyvä jos saisin sen toimimaan miten se toimi ennekin.

Olen koittanut poistaa asetuksia kuten IP-flood detection ja firewall modeemista, mutta se ei auta asiaa millään lailla, kaatumiset jatkuu aivan koko ajan.

Kiitos jo etukäteen, toivottavasti tämän saisi nopeasti korjattua.
1 vastaus
Juha-_
Vakiokalustoa ☆
  • 0 custom-general.kudos
  • 153 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moro Rambouh!

Laitoin verkonhallintaan viestiä että päivittävät sinun modeemin jotta saat laitettua sen takaisin siltaavaan tilaan. Sulle tulee viestiä kun toimenpide on tehty.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu