Duplikaatit pois Soneran postilaatikosta

  • 24 October 2016
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +8

Onko serverillä mitään automatiikkaa duplikaattien poistoon?

Isojen laatikoiden siirtoa Soneran, Elisan, wippiesin ja meiliboxin välillä. AppleMail pätkii, kaatuu ja laatikot täyttyy ja kopioinnit/siirrot jää kesken. Sitten taas uudestaan.

AppleMail piilottaa duplikaatit, mutta serverillä ne on ja syö tilaa.

 

Oisko webmailiin mahdollista saada jotaan duplikaattien poistoa?

Tai vaikka tonne ihan postilaatikon asetuksiin omaSonerassa?


3 kommenttia

Tällä hetkellä webmailissa ei ole kyseistä toimintoa, mutta laitetaanpa toivetta eteenpäin. Olisiko AppleMailin kanssa mahdollista käyttää IMAP4-asetusta saapuvalle postille ja piilottamisen sijaan poistaa tuplaviestit kokonaan?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +8
Siis mikähän on tämä IMAP4-asetus, joka poistaa duplikaatit?
Luonnollisesti käytän IMAPpia Apple Mailin kanssa.
Mutta juurikin koska Apple Mailissa ei ole erikseen komentoa/toimintoa, jolla duplikaatit voi poistaa, olis kätevää, jos webmailin puolella ominaisuus olis.
Se, että Apple Mail "piilottaa" duplikaatit eli näyttää vain yhden niistä on sinänsä ikävää, että viestien todellinen määrä selviää vain postilaatikon infon quotasta...

Niin eihän se IMAP nyt itsestään viestejä poista. Kyllä tuo dublikaattien automaattinen poistaminen olisi kätevä ominaisuus niin webmailissa kuin sähköpostiohjelmissakin, joten toivotaan että joskus saataisiin käyttöön. Itse en ole AppleMailia käyttänyt, mutta veikkaisin että joku samassa tarpeessa oleva olisi jo kirjoittanut scriptin tai lisäosan, joka hoitaa homman.

Vastaa