peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143261 Kirjoitusta
49030 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetuksetTalonpoika
Rekisteröitynyt: ‎10-07-2018
Kirjoituksia: 3
1/3

F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Millä asetuksilla saisin lähtevän postin toimimaan Freedomen kanssa?

Minulla on saapuva posti oman domainini kotipalvelimella. Minulla ei siis ole inet-käyttäjätunnusta. Liitteessä ovat asetukset joilla lähtevä posti toimii jos Freedome on pois päältä.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 233
2/3

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Sinulla näyttäisi tuon liitekuvan perusteella puuttuvan kokonaan autentikointi SMTP-palvelimelle. Kannattaa kokeilla laittaa samat tiedot autentikointiin kuin saapuvan postin tiedoissa on.

0 tykkäystä
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎10-07-2018
Kirjoituksia: 3
3/3

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Minulla ei ole käyttäjätunnusta inet-palvelimelle, koska saapuva postini ei tule sille vaan oman domainini palvelimelle. Miten voin saada inetiin käyttäjätunnuksen?

0 tykkäystä