peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetuksetUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-07-2018
Kirjoituksia: 4
1/5

F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Millä asetuksilla saisin lähtevän postin toimimaan Freedomen kanssa?

Minulla on saapuva posti oman domainini kotipalvelimella. Minulla ei siis ole inet-käyttäjätunnusta. Liitteessä ovat asetukset joilla lähtevä posti toimii jos Freedome on pois päältä.

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 345
2/5

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Sinulla näyttäisi tuon liitekuvan perusteella puuttuvan kokonaan autentikointi SMTP-palvelimelle. Kannattaa kokeilla laittaa samat tiedot autentikointiin kuin saapuvan postin tiedoissa on.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-07-2018
Kirjoituksia: 4
3/5

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Minulla ei ole käyttäjätunnusta inet-palvelimelle, koska saapuva postini ei tule sille vaan oman domainini palvelimelle. Miten voin saada inetiin käyttäjätunnuksen?

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2017
Kirjoituksia: 2
4/5

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Freedomilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Vaihda portti 25 ja ota pois SSL. Näillä asetuksilla pitäisi lähteä jos palvelimesi on Telian liittymän takana.

0 tykkäystä
Data-jehu 2019
Data-jehu 2019
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 345
5/5

Vs: F-Secure Freedome ja lähtevän postin asetukset

Sähköpostipalvelimen mail.inet.fi:25-kautta ei voi lähettää sähköpostia mikäli sinulla on Freedome-käytössä ja tunneli yhdistetty johonkin Freedomen keskittimeen. 

 

Käytäthän oman domainin kanssa oman sähköpostipalveluntarjoajasi lähtevän postin palvelinta. Kysy lisää tältä sähköpostinpalveluntarjoajalta autentikoivaa sähköpostipalvelinta. 

 

--

 

Telian omat osoitteet tietysti käyttävät Telian sähköpostipalvelimia käyttäen autentikoitua SMTP porttia 465 ja Telian sähköpostitiliä tunnistautumiseen. 

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje . Uusi kartta täältä BETA:na