Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64842
Kirjoituksia 176358

NY Times mailit eivät enää tule perilleHighlighted

NY Times mailit eivät enää tule perille

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

NY Times mailit eivät enää tule perille

1/3

Viime marraskuussa NY Timesin päivittäiset sähköpostit lakkasivat tulemasta. Se oli samaan aikaan kun pp.inet.fi-osoitteiden kanssa oli jotain hämminkiä, joka esti muutamaksi päiväksi kaiken sisääntulevan liikenteen. Lähettäjän osoite tyyppiä *@*.newyorktimes.com

 

Olen yrittänyt selvittää asiaa lähettäjän kanssa mutta asia ei tunnu etenevän eli minkäänlaista reaktiota en ole heiltä saanut. Tietysti on mahdollista, että heidän helpdeskinsä mailien kohtalo on sama kuin normitiedotusten.

 

Siis varsinainen kysymys (anteeksi pitkä intro): onko ongelma lähettäjän päässä? Vai onko Telialla joku esto jäänyt päälle, tulkitsee kaikkki roskapostiksi?

 

 

edit Merja_J: tekstiä muokattu kirjoittajan ilmoituksen perusteella

 

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 430 kpl

2/3

Hei @eetee65 laitoin tästä selvityspyynnön sähköposti palvelimien ylläpitoon. Mikäli blokkaus tapahtuu meidän päässä niin poistetaan esto ehdottomasti. Luotettavasta toimijasta kuitenkin on kyse.

 

Vastaa
Highlighted

Telialainen
Viestejä 430 kpl

3/3

Asia on tutkittu meidän toimesta jo hetki sitten. En muistanut käydä tänne tällöin vastaamassa, pahoitteluni tapahtuneesta! nytimes.com ei ole meillä blokkilistalla. Eli heiltä mailien tulisi tulla normaalisti läpi.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.