peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58096 Jäsentä
161797 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Netti lopetti toiminnanUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-04-2013
Kirjoituksia: 3
1/3

Netti lopetti toiminnan

12.11. osa kuvakkeista ( mm. Google Chrome) hävisi näytöltä eikä netti toimi??
0 tykkäystä
2 vastausta
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 391
2/3

Re: Netti lopetti toiminnan

Käyttöjärjestelmä (oletettavasti Windows), liittymäsi? -> Opettele kysymään oikein? -> Voisit saada paljon helpommin ja nopeammin apua...

Chromen saat auki Windowssissa käynnistävalikosta.

Netti ei toimi? Miten se ei toimi? Modeemisi malli ja merkki? Sekä mikä on laajakaistasi tyyppi (Ethernet, VDSL, kuitu tai ADSL)? Kuinka kauan on ollut poikki? Onko asialle tehty jotakin?

Jos et ymmärrä asian päälle mitenkään, suosittelen ottamaan kunnon IT tukeen, esim Helpsoniin, joka on Soneran yhteistyökumppani.
Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
0 tykkäystä
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎12-06-2013
Kirjoituksia: 217
3/3

Re: Netti lopetti toiminnan

Heippa tane60,

Mukava kun olet liittynyt palstallemme, täällä on hyvä kysyä apua eri probleemeihin Hymiö Onnellinen olkitu tuossa vihjailikin ehkä vähän hivenen kärkkäästi, mutta se on ihan totta että avunsaantia helpottaa kun lisää kysymykseen muutamia tarkentavia pohjatietoja.

Käyppä lukemassa sivuston ohjeistus, siellä on kerrottu tarkemmin mitä tietoja viestiin kannattaa lisätä niin se helpottaa ja nopeuttaa avunsaantia.

Ennen kuin teet mitään muuta niin kerrohan kuitenkin tosiaan että millaisia laitteita käytät ja oletko käyttänyt niistä virtoja pois ja ongelma jatkuu siis siitä huolimatta? Mitä teit just ennen kuin ongelmat alkoivat, teitkö jotain päivityksiä esim.? Oletko kokeillut tikkua toisessa usb-portissa? Tunnistaako tietokone nettitikun?

Katsotaan tuota Helpson-vaihtoehtoa vähän myöhemmin, kerrohan siis sitä ennen vähän tarkemmin mistä on kyse niin tiedetään neuvoa paremmin : )
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä