Nettitikku

  • 9 August 2019
  • 3 kommenttia
  • 70 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Hei taas! En muista olenko aiemmin jo kysynyt asiasta, mutta kysynpä kumminkin:) Vieläkö noita pieniä nettitikkuja saa jostain? Käytössäni on Huawei E3276, ikää on jo ainakin 6 vuotta tikulla. Olen katsellut laitesivuilta, mutta nykyisin on vain leveitä "möllyköitä" nuo mokkulat, ei enää kapeita tikkuja näy myynnissä.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Moi @EikkuS, nettitikkuja tosiaan aika harvoin tätä nykyä kohtaa. Ne korvautuu usein langattomilla modeemeilla, joilla saa jaettua yhteyden useammalle laitteelle samanaikaisesti. Oletkin varmaan jo selannut meidän valikoiman, mutta varmuudeksi vielä tässä linkki 4G-reitittimiin.


 


Voisiko esimerkiksi Huawei e5573cs olla sinulle vaihtoehto? Se on kooltaan n. 6x10 cm. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Kiitos vastauksesta! Olen niin tykästynyt tuohon pikkutikkuun, etten noita isompia ole innostunut (vielä) ostamaan. Pakko kai se on joskus vakavissaan niitä katsella, jos joskus tämä entinen sanoo itsensä irti.

Miksi kaikki hyväksi todettu katoaa? Meillä ei tarvita kuin yhteen laitteeseen tuota tikkua, niin tuntuu turhalta olla joku kymmenen laitteen reititin käytössä. On vain isompi koko ja kalliimpi hinta.

 

Katsoin, että elektroniikkaliikkeistä vielä saisi tikkuja. Jos se on sinulle mieleisin nettilaite, niin tässä on esimerkiksi Powerilta yksi tikku: https://www.power.fi/tietotekniikka/verkkolaitteet/modeemit/tw-lte4g3g-modem-nettitikku/p-427141/

Vastaa