peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58104 Jäsentä
161809 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus


Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-11-2014
Kirjoituksia: 1
1/2

Nettitikku

Minlla on Huawei E3276. Se on käytössä vain kun tulostan. Silloin joudun siirtämään tietokoneen pienemmästä nettitikusta SIM-kortin siihen Nyt mötikkä on rikkoutunut ilmeisesti siitä kohdasta jossa sen lyhyt johto on kiinnitettynä. Se ei enää pysy siellä. Olisi kiva jos ei tarvitsisi vaihtaa aina Sim-korttia tietokoneen pienemmästä nettitikusta tähän Huawei 3276- mötikkään. kun tulostaa.
Olisiko mahdollista tämän tietokoneen nettitikun SIM-kortilla hoitaa myös tulostus? Se on kooltaan pienempi kuin mötikkä. N. 3,5 X 8,5 cm. Mötikkä on pyöreän mallinen. Vai pitääkö saada uusi Huawei 3276 mötikkä?
0 tykkäystä
1 vastaus
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-05-2014
Kirjoituksia: 90
2/2

Re: Nettitikku

Hei PULKALLA9,
Jos Huawein nettitikku on kauttamme hankittu, sillä on 2 vuoden takuu ja voit toimittaa sen takuuhuoltoon lähimmän Sonera Kaupan kautta. Jos takuu on päättynyt, niin on sinulla mahdollisuus hankkia kauttamme uusi nettitikku jos koet sim-kortin vaihtelun hankalaksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos tarvitset uutta tikkua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä