peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58086 Jäsentä
161741 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Nettitikun tietoturva?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-11-2014
Kirjoituksia: 1
1/3

Nettitikun tietoturva?

Miksi tietokone herjaa jatkuvasti,että kone on suojaamaton, vaikka hankkiessani Soneran nettitikun myyjä vakuutti, että tikkuun sisältyy tietoturva, eikä tarvitse erikseen asentaa esim. F-securea??
0 tykkäystä
2 vastausta
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 391
2/3

Re: Nettitikun tietoturva?

Siis toki sinun tulee asentaa Soneran F-Secure ohjelmisto koneellesi, mutta se kuuluu siis nettitikkusi hintaan, eli ei tarvitse erikseen maksaa.

Lataa ohjelmisto täältä http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/lisapalvelut/tietoturvapalvelut/liikkuvan+laajakaistan+tietotur....

Sinä olet varmaan saanut jonkun vahvistuksen yhteydessä aktivointikoodin, jos ei ole ota yhteyttä Soneran asiakaspalveluun.
Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
0 tykkäystä
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎28-06-2013
Kirjoituksia: 767
3/3

Re: Nettitikun tietoturva?

Hei ManuKissa!

Kiitos viestistäsi. Nimimerkki olkitu on aivan oikeassa eli Sonera Tietoturva -palvelu tulee itse asentaa/ladata tietokoneelle.

Onhan sinulla Tietoturva-palvelun lisenssikoodi eli tilausavain, jota tarvitaan palvelun lataamisen yhteydessä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä