Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
EskuP
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Office 365 sähköposti vie telian palvelimelta tilaa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Miten saada pois Office 365 sähköpostista asetuksen,mikä tallentaa kaikki lähetetytkin viestit Telian palvelimelle. Ei riitä toi 500 meganen postilaatikko mihinkään.

 

Sitten jos poistan ne Telian palvelimelta,poistuu ne sähköpostiohjelmastakin...

Hitokseen ärsyttävä ominaisuus.

2 vastausta
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 126 custom-general.kudos
  • 672 custom-general.replies
  • 61 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka @EskuP ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

Eli käytössäsi on siis meidän tarjoama sähköposti (-inet.fi päätteinen) ja käytät sitä Outlookin ohjelmistolla?

Kuvailemasi toiminta viittaa siihen, että käytössäsi on IMAP -tyylin postilaatikko eli viestit tallentuvat verkkopalvelimelle, jolloin sähköpostitilille saapuneen viestin voi lukea useammalla eri laitteella. Toinen asetus on POP3, mikä tarkoittaa että viestit lähetetään ja tallennetaan ainoastaan sille laitteelle, missä osoitetta käytetään. Tämän asetuksen voi vaihtaa sähköpostiohjelman palvelinasetuksista. Ohjeita yleisiin sähköpostiohjelmiin ja asetuksien valintaan löytyy meidän asiakastukemme sivustolta.

Toinen vaihtoehto on, että siirrät saapuneita posteja omalle koneelle, ulkoiselle muistille (muistitikku tai kovalevy) tai erilliseen pilvipalveluun. Postien siirron jälkeen poistat sitten ne sähköpostilaatikostasi, jolloin tilaa vapautuu, mutta haluamasi postit säilyy haluamallasi tavalla.

Sähköpostitilin kokoa on myös mahdollista kasvattaa 1000Mt:n kokoiseksi lisämaksusta. Kokoa voi kasvattaa kirjautumalla Omille Sivuille laajakaistatunnuksella ja sen salasanalla (käyttäjätunnus on muotoa: esimer-12 ja salasana sähköpostitilisi salasana)

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.
EskuP
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kiitoksia avuusta,homma ratkaistu 🙂