Ongelmia sähköpostin lähetetyissä

  • 14 February 2016
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Eli päivitimme koneeseen Windows 10 ja sen myötä alkoi ongelmat sähköpostin kanssa. Eli laitoimme Outlook 2016 ja kone ei synkronoinut sinne vanhempia viestejä. Näitä sitten yritettiin saada ja nyt on osa vanhoista saapuneista saatu takaisin. Mutta mutta... nyt kun lähetetään viestiä, niin vaikka täpät ovat kohdillaan, eivät viestit tallennu tuonne lähetettyihin. Soneran omien sivujen kautta kävin sähköpostia tarkistamassa, kun huomasin tämän ja sieltä oli kadonnut kaikki saapuneet viestit (voi olla hetkellinen virhe) mutta myöskään siellä ei ollut lähteneitä. Nyt pengoin siellä ja huomasin, että sinne oli ilmeisesti luotu jossain vaiheessa omat kansiot->sent messages, mistä nyt löysin kuusi viimeisintä lähetettyä viestiä. Miten saisin nämä näkyviin myös tuonne outlookiin tai edes sinne omien sivujen lähetettyihin.... sähköposti on muotoa nimi.sukunimi@pp.inet.fi .


1 kommentti

Nyt vaikuttaa siltä, että Outlookiin on asetettu POP3-protokolla käyttöön, joka hakee kaikki viestit pois palvelimelta. Kannattaa tarkistaa vielä asetukset ja ottaa käyttöön IMAP4-protokolla.

 

Lähtevien postien tallennus oikeaan kansioon on vain asetusmuutos Outlookissa. Tässä en pysty tarkalleen auttamaan koska minulla ei ole Outlook 2016 -ohjelmaa käytössä. Lisää apua pystyy antamaan vaikkapa Helpson (www.helpson.fi). He pystyvät tarvittaessa ottamaan etäyhteyden koneellesi.

Vastaa