Osa minulle lähetetyistä sähköposteista eivät tule perille

  • 28 November 2018
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

 

Onko a b o piste fi tällä hetkellä jollain mustalla listalla? Kyseisen suomalaisen korkeakoulun opiskelijoiden lähettämät meilit eivät ole tulleet perille inet piste fi sähköpostilaatikooni 22.11.2018 jälkeen. Viestit ovat sisältäneet hyvin asiallista tekstiä englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Ei liitteitä.

 

Onko asia jo työn alla?


6 kommenttia

Laitoin tämän selvitykseen että onko osoite mustalla listalla. Ilmeisesti muut viestit toimiva normaalisti sinulle päin?

Kyllä, esim. gmail.com:sta ja kolumbus.fi:stä lähetetyt viestit ovat tulleet perille ihan normaalisti. Minulla on kyllä meilikiintiö melkein täynnä, mutta kadonneet viestit ovat olleet niin pieniä (muutama kB), että siitä ongelma ei oikein voi johtua.

Osoitetta ei ollut mustalla listalla mutta viestikiintiöitä on olemassa ja tämä on voinut aiheuttaa ongelmia jos sieltä on tullut paljon viestejä.

Mutta tuo on nyt tarkistettu ja varmistettu että ongelmia ei pitäisi enää esiintyä :smileyhappy:

Tänään klo. 11:14 saapui 5 vanhaa viestiä. Ne olivat tosin saaneet uuden aikaleiman, eli juuri tuo 29.11.2018 11:14, joten jonkinlaisen erikoiskäsittelyn ne ovat kyllä ilmeisesti saaneet ...

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@nc513  Tarkemmin en osaa sanoa mistä johtui moinen. Onneksi kuitenkin viestit tulevat taas sinulle normaalisti. Sitä Häiriöilmoituksen muodossa meillä täällä tutkittiin ja homma kunnossa siltä osin siis.

Joo. No, nyt näyttäisi kyllä toimivan paremmin. Kiitoksia!

Vastaa