P-660HN-T1A v2 käyttäjätunnus ja salasana

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 10 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Moikka,

Sain tänään ko. laitteen, mutta en pääse kirjautumaan sisälle.

Saan yhteyden laitteeseen osoitteessa 192.168.1.1 lanka- ja langattomalla yhteydellä.

Millä tunnuksilla pääsen kirjautumaan hallintasivulle? Olen kokeillut mm. ohjekirjan: admin, 1234 yhdistelmää, mutta se ei vaan päästä sisälle.

Olen myös resetoinut laitteen.

Yt
H

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Oletko kokeillut ilman salasanaa? root - root, admin - admin.. jne
Ohjeessa lukee käyttäjätunnuksena Admin, mutta itselläni ainakin toimii pienellä kirjoitettuna (admin) ja salasana 1234.

Vielä huomautuksena, että kirjautumisen jälkeen modeemi pyytää vaihtamaan salasanan. Tämä ikkuna on lähes identtinen kirjautumisikkunan kanssa ja pikaisesti katsottuna voi luulla, että kirjautuminen ei onnistunutkaan, vaikka siis pyytääkin vain salasanan vaihtoa.
Törmäsin samaan ongelmaan. Tabletilla wlanilla pääsin kirjautumaan normaalisti olestussalasanoilla ja konffaamaan järjestelmää. Sitten linukka koneelta RJ45:n kanssa en chromium (Versio 37.0.2062.120 Built on Debian 7.6, running on Debian 7.7 (281580) (Chromen open source versio)) selaimella päässyt hallinta liittymään vaikka ihan oikeilla usr/pwd yhdistelmällä yritini. Mitään ihmeellisiä lisäkilkkeitä selaimessa ei ollut päällä. Kokeilin onnistuneesti kuintenkin samalla koneella asennetulla Iceweacelin versiolla 31.2.0. Summa summarum riippunee selaimesta / selaimen asetuksista kuinka päästää kirjautumaan hallintaliittymään. En nyt ala selvittämään enempää tällä erää.

Vastaa