Porttiohjaus Huawei b315 4G reitittimeen

  • 3 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 38 katselukertaa

Miten teen porttiohjauksen huawei b315 4g reitittimeen.


 


Ongelma on että tinycam ip-camera ohjelma ei toimi mobiili verkonkautta vaan pitää olla omassa wlan verkossa.


lueskelin netistä et pitää tehdä portti ohjaus reitittimeen mut pitääkö operaattorin tehä joku muutos liittymään et onnistuu?


 


Edit ReOlivia: Muokattu hieman otsikkoa


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Moikka @Miksu50 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!


 


Porttiohjauksia varten tulee varmistaa pari juttua. Ensinnäkin mobiililiittymä tarvitsee OpenGate/Yhteyspiste -palvelun, jolloin liittymän osalta kaikki portit aukaistaan. Seuraavaksi myös Huawein reitittimestä täytyy selvittää, onko siitä mahdollista avata portteja. Saisitko kuvankaapausta reitittimen hallintasivulta, "Asetukset" sivulta.


 


OpenGate / Yhteyspiste lisäpalvelun voit tilata mobiililiittymälle asiakaspalvelustamme.

Laitoin tuohon "virtuaalinen palvelin" meen sisäisen ip osotteen ja portin jota kamera käyttää mutta ainakaan vielä ei päästä läpi.


 



 


Edit ReOlivia: Upotettu kuva viestiin

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Eli APN on internet, jolloin liittymällä ei voi käyttää portteja vapaasti. Tähän tarvitsee sen Yhteyspiste / Opengate -lisäpalvelun. Palvelun ollessa tilattu, vaihdetaan tuo APN arvoon: opengate, sitten portit avautuu liittymän puolelta ja voit niitä itse avata.

Tuosta reitittimen asetuksista en osaa sanoa, että pystyykö sieltä valitsemaan itse portteja joita haluaa avata vai joutuuko käyttämään koko LAN -portin siltausta.

Vastaa