Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64320
Kirjoituksia 174963

Porttiohjaus Huawei b315 4G reitittimeenHighlighted

Porttiohjaus Huawei b315 4G reitittimeen

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Porttiohjaus Huawei b315 4G reitittimeen

1/4

Miten teen porttiohjauksen huawei b315 4g reitittimeen.

 

Ongelma on että tinycam ip-camera ohjelma ei toimi mobiili verkonkautta vaan pitää olla omassa wlan verkossa.

lueskelin netistä et pitää tehdä portti ohjaus reitittimeen mut pitääkö operaattorin tehä joku muutos liittymään et onnistuu?

 

Edit ReOlivia: Muokattu hieman otsikkoa

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 439 kpl

2/4

Moikka @Miksu50 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

 

Porttiohjauksia varten tulee varmistaa pari juttua. Ensinnäkin mobiililiittymä tarvitsee OpenGate/Yhteyspiste -palvelun, jolloin liittymän osalta kaikki portit aukaistaan. Seuraavaksi myös Huawein reitittimestä täytyy selvittää, onko siitä mahdollista avata portteja. Saisitko kuvankaapausta reitittimen hallintasivulta, "Asetukset" sivulta.

 

OpenGate / Yhteyspiste lisäpalvelun voit tilata mobiililiittymälle asiakaspalvelustamme.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Laitoin tuohon "virtuaalinen palvelin" meen sisäisen ip osotteen ja portin jota kamera käyttää mutta ainakaan vielä ei päästä läpi.

 

Kuvakaappaus 2020-02-03 18-33-25.png

 

Edit ReOlivia: Upotettu kuva viestiin

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 439 kpl

4/4

Eli APN on internet, jolloin liittymällä ei voi käyttää portteja vapaasti. Tähän tarvitsee sen Yhteyspiste / Opengate -lisäpalvelun. Palvelun ollessa tilattu, vaihdetaan tuo APN arvoon: opengate, sitten portit avautuu liittymän puolelta ja voit niitä itse avata.

Tuosta reitittimen asetuksista en osaa sanoa, että pystyykö sieltä valitsemaan itse portteja joita haluaa avata vai joutuuko käyttämään koko LAN -portin siltausta.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.