Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66708
Kirjoituksia 180085

Puhelimen yhteystietojen katoaminen pp.inet.fi palvelimeltaPuhelimen yhteystietojen katoaminen pp.inet.fi palvelimelta

Keero
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Puhelimen yhteystietojen katoaminen pp.inet.fi palvelimelta

1/2

Kun poistin pp.inet.fi tilin Samesung A50 puhelimestani katosi puhelimestani 450 yhteystietoja. Kun lisäsin tilin takaisin puhelimeen en saanut yhteystietojen takaisin, enkä onnistunut niitä löytämäähän mistään. Miten saan nämmä tiedot takaisin. Osaava asiantuntijaelin yritti.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

MinnaLN
Moderaattori
Viestejä 367 kpl

2/2

Moi @Keero ja tervetuloa mukaan Yhteisöön!

 

Onpa todella harmillinen tilanne. Yhteystietoja on täytynyt olla synkoronoituna pp.inet.fi tiliisi. Tarkistathan asetuksista onko yhteystietojen varmuuskopio päällä ja mikä varmuuskopiointi vaihtoehto sen takaa löytyy. Asetuksista pitäisi löytyä kohta, josta pääset myös palauttamaan varmuuskopioita. Varmuuskopiointi asetuksia pääset tarkistamaan, kun avaa puhelimen Asetukset-sovelluksen > Valitset Järjestelmä ja tämän takaa > Varmuuskopiointi.​

 

Jos ei meinaa millään onnistua, meiltä löytyy teknistä osaamista Helppi-palvelustamme, jossa on mahdollisuus ottaa tarvittaessa vaikka etäyhteys puhelimeesi.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.