Sähköpostien käyttöönotto Kodin Netin yhteydessä

  • 16 October 2017
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Tervehdys


Olen käynnyt keskusteluja Huawei B593s reittittimestä ja sen asetuksista. No tulin siihen tulokseen että kyseinen reititin on tullut tiensä päähän ja laitoin Huawein B525s-23a mallin. No olihan ihan kokonaan toisenlainen asetuksiltaan ja määrityksiltään kuin edellinen. Todella hyvä ja käytännöllinen kun siihen on aikaa tutustua. Täytyy kyllä sanoa että kyllä kannatti. Samalla kyllä päivitin liikuvan netin, vaihdoin kiinteään Kodin nettiin. Muistin samalla että tähän pakettiin kuluu sähköpostit, Elikkä mistä ja milloin saan ne käyttööni. Se täytyy kyllä sanoa että TELIALLA on todella hyvä ja asiakas ystävällinen henkilökunta, toisin kuin edellisellä operaattorillani Elisalla. 


Tulipahan tuossa juristua.

Edit RaMaria: Muokattu otsikkoa


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Muistin samalla että tähän pakettiin kuluu sähköpostit, Elikkä mistä ja milloin saan ne käyttööni


Moikka !


 


Ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun :)


 


Lisätiedot: https://www.telia.fi/toimitusehdot-ja-palvelukuvaukset

Olin lauantaina. Lupasi hoitaa. Asian


 

Kiinteän netin yhteyteen tosiaan kuuluu sähköpostiosoite, ja tämä tulee käyttöön automaattisesti. Kattavasti ohjeita sähköpostin käyttöön löydät täältä.
Sähköpostiisi liittyvät ominaisuudet voit tarkistaa kun kirjaudut verkkosivuillemme. :) 

Kunniamerkki +14

No nyt kun uutta sähköpostia ollaa ottamassa  käyttöön niin suosittelen suoraan outlookkia tai gmailia. Turha avata operaattorista riippuvaa postilaatikkoa uuteen käyttöön, ellei sitten johonkin riistakameraan tms käyttöön tule.

Vastaa